Prima Pagina macOS macOS High Sierra 10.13.3 beta 1 a fost Lansat de catre Apple

macOS High Sierra 10.13.3 beta 1 a fost Lansat de catre Apple

macOS High Sierra 10.13.3 beta 1 a fost lansat de catre Apple in cursul noptii trecute, cei din Cupertino pornind intr-un final procesul de testare al viitoarei actualizari majore pentru Mac-uri. Oficial, cei de la Apple nu au spus ce modificari au implementat in macOS High Sierra 10.13.3 beta 1, dar ne putem astepta la ceea ce primim de obicei.

macOS High Sierra 10.13.3 beta 1 urmeaza cel mai probabil sa imbunatateasca performantele generale ale sistemului de operare si sa rezolve unele probleme de functionare ale versiunii anterioare. Desigur ca asta nu inseamna ca Apple va si evita oferirea unei versiuni finale fara vulnerabilitati care permit obtinerea de drepturi de administrator fara parola, dar am putea fi surprinsi.

macOS High Sierra 10.13.3 beta 1 poate fi instalat in momentul de fata doar de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma macOS, iar o versiune public beta ar trebui sa fie oferita in curand.

macOS High Sierra 10.13.3 beta 1

 • BurN®

  Dacă la instalat careva sa ne zică o părere! Momentan am 10.13.2 și este impecabila

 • Pai dacă 10.13.2 este impecabila, de ce vrei sa te risti cu alta versiune? Oricum nu va aduce marinoutati. Doar “imbunatatiri”, adică să-ți facă sistemul mai lent, așa sa cumperi alt dispozitiv.

 • Alexandru

  Multumim !!!
  Daca se poate ar fi bine sa avem noutati si pe domeniul maoOS …

 • lucicann

  Eu de când am actualizat la 10.13.2 și IPhone nu se mai sincronizeaza cand primesc un apel telefonic lucicannl

 • Noutăți in ce sens? Adică de ce duci lipsa pe Mac OS? Ce funcții noi ai vrea sa aducă noile versiuni?

 • Alexandru

  Aplicatii sinalte chestii … tweakuri, etc