iOS 11.2.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.1.2 a fost lansat in aceasta seara pentru iPhone si iPad, compania Apple oferind actualizarea pentru produsele sale readucand o functie importanta.

iOS 11.2.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, noua versiune a sistemului de operare fiind lansata in mod surprinzator de catre Apple, fara a oferi o versiune beta in prealabil pentru noi. iOS 11.2.1 este disponibil ca o versiune publica a iOS, deci oricine o poate instala chiar din acest moment pe iPhone si iPad folosind sistemul Software Update.

iOS 11.2.1 aduce pentru iPhone si iPad o functie care a fost eliminata recent si din cauza careia puteau fi controlate gadget-urile ineligente din casele utilizatorilor folosind HomeKit. Apple a fost atentionata cu privire la aceasta problema, a dezactivat functia in iOS 11.2, iar acum iOS 11.2.1 este oferit pentru a readuce lucrurile la normal, asa cum trebuia sa fie de la bun inceput.

iOS 11.2.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2.1 nu vine practic cu o schimbare majora implementata de catre compania Apple, ci cu una minora, asa ca daca nu vreti sa faceti actualizarea o puteti ignora. iOS 11.1.2 poate fi instalat in acest moment pe orice iPhone, iPad si iPod Touch folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, din aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare.

iOS 11.2.1