iOS 11.2.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.1.2 a fost lansat in aceasta seara pentru iPhone si iPad, compania Apple oferind actualizarea pentru produsele sale readucand o functie importanta.

iOS 11.2.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, noua versiune a sistemului de operare fiind lansata in mod surprinzator de catre Apple, fara a oferi o versiune beta in prealabil pentru noi. iOS 11.2.1 este disponibil ca o versiune publica a iOS, deci oricine o poate instala chiar din acest moment pe iPhone si iPad folosind sistemul Software Update.

iOS 11.2.1 aduce pentru iPhone si iPad o functie care a fost eliminata recent si din cauza careia puteau fi controlate gadget-urile ineligente din casele utilizatorilor folosind HomeKit. Apple a fost atentionata cu privire la aceasta problema, a dezactivat functia in iOS 11.2, iar acum iOS 11.2.1 este oferit pentru a readuce lucrurile la normal, asa cum trebuia sa fie de la bun inceput.

iOS 11.2.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2.1 nu vine practic cu o schimbare majora implementata de catre compania Apple, ci cu una minora, asa ca daca nu vreti sa faceti actualizarea o puteti ignora. iOS 11.1.2 poate fi instalat in acest moment pe orice iPhone, iPad si iPod Touch folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, din aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare.

iOS 11.2.1

Articolul precedenteMAG Reduceri. Castile AirPods la Promotie astazi
Articolul următorDescarca iOS 11.2.1 pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.