iPhone X a intrecut iPhone 8 in Vanzari

iPhone X a intrecut in vanzari iPhone 8 si iPhone 8 Plus, telefonul scump al companiei Apple generand totusi incasari foarte mari pentru americani.

iPhone X a intrecut iPhone 8 si iPhone 8 Plus in vanzari, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile de la o companie specializata pe analizarea pietei globale a smartphone-urilor. iPhone X a intrecut cu peste 1 punct procentual rata de adoptie a iPhone 8, iar fata de iPhone 8 Plus are vanzari aproape duble, dar nu intrece telefoanele impreuna, ci separat pe fiecare in parte.

iPhone X se dovedeste a fi mai popular decat iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, asa cum stiam deja inca din momentul in care cele doua telefoane mobile ale companiei Apple au fost lansate oficial pe piata. Ca iPhone X a intrecut in vanzari cele doua modele ale telefoanelor Apple nu este deloc o surpriza, iar diferenta in vanzari in tre ele urmeaza cu siguranta sa creasca in urmatoarele luni.

iPhone X a intrecut iPhone 8 in Vanzari

iPhone X are totusi o baza foarte mare de clienti Apple de convins, pentru ca peste 60% dintre telefoanele active cu iOS sunt mai vechi de seria iPhone 7, deci au mai mult de 2 ani. iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu au reusit sa o faca, iar iPhone X abia acum este disponibil in cantitati oarecum suficient de mari pentru a acoperi cererea de pe piata, asa ca trebuie sa recupereze ce primele modele nu au putut.

iPhone X are peste 700 de milioane de utilizatori ai iPhone de convins ca merita cumparat, vasta majoritate cu telefoane mai vechi nu de 2 ani, ci de chiar 3 ani, dar asta va fi extrem de greu. Pe masura ce interesul pentru iPhone X va mai scadea si vor aparea reducerile, telefonul va fi cumparat de tot mai multi oameni si vom vedea atunci cat de interesant este pentru consumatori.

iPhone X vanzari iPhone 8

6 COMENTARII

  1. Era de așteptat, iPhone X este altceva…numai cine-l are poate afirma asta, o bijuterie premium din toate punctele de vedere

  2. Mai taie din baza de utilizatori – toti utilizatorii de iPhone de abia depasesc 500 milioane.
    Din astia , nic macar 50 milioane nu isi vor cumpara iPhone KiX.