Prima Pagina iOS 11 iOS 11. Cele mai multe Actualizari dintre TOATE Versiunile iOS

iOS 11. Cele mai multe Actualizari dintre TOATE Versiunile iOS

iOS 11 este versiunea iOS care are cele mai multe probleme dintre toate cele lansate pana acum si care a fost actualizata cel mai des dintre toate.

iOS 11 pare sa fie, fara discutie, cea mai problematica versiune a iOS de pana acum, ea avand cele mai multe actualizari lansate in primele 3 luni dupa lansarea versiunii initiale. Vorbim despre nu mai putin de 8 actualizari lansate de catre compania Apple pentru iOS 11 din septembrie si pana acum, iar in toate au existat rezolvari pentru diverse probleme.

In absolut fiecare actualizare lansata pentru iOS 11 pana acum a fost rezolvata cate o problema pe care utilizatorii iPhone si iPad o aveau, unele dintre ele fiind extrem de serioase. Cea mai serioasa dintre ele a fost cea care repornea automat iPhone si iPad la trimiterea unor notificari locale de catre aplicatii iOS 11.2 fiind lansat pentru a o rezolva.

iOS 11.2.1 a venit chiar saptamana aceasta si asa Apple a reusit sa intreaca iOS 10 in numarul de actualizari puse la dispozitia utilizatorilor, iar asta spune multe despre iOS 11. Daca n-ar fi existat cate o problema ce trebuia rezolvata de fiecare actualizare si s-ar fi implementat functii noi, am fi putut avea o opinie diferita in legatura cu iOS 11, dar asa e cea mai problematica versiune a iOS de pana acum.

Facand o comparatie cu versiunile anterioare, iOS 5 a avut doar o actualizare oferita dupa lansarea versiunii initiale, iOS 6 avand doua, in timp ce iOS 7 si iOS 9 au avut cate 4. Pentru iOS 8 nu exista date, insa nici acea versiune nu a fost prea grozava, dar nu a avut parte de 8 actualizari lansate de catre compania Apple, asa cum se intampla cu iOS 11.

Actualizarile acestea dese sunt un semn ca Apple este foarte atenta la nevoile clientilor si rezolva rapid problemele, dar ar trebui sa lanseze de la bun inceput software care este lipsit de atat de multe probleme.

ios 11 actualizari

 • sergiu350

  iOS-ul este din ce in ce mai complex și este normal sa apară mai des probleme.

 • mnaat

  Eu cred ca se cam grabesc cu lansearea ios-ului . Daca ne amintim la ios 5 sau 6 nu eram atatea update -uri si eram mandri fata de android care facea update uri lunare . Sau vor sa blocheze functionalitatea 5s 6 si 6s pentru a creste vanzarile ?!? Voi ce credeti ?

 • Florin

  Macar sa ii dea de cap odata. Radeati de robotelul verde ca e plin de bug-uri….uite ca atunci cand vii cu modificari si aduci din ce in ce mai multe functii apar tot felul de mici chichițe enervante. Uite de asta nu mai e iOS ce era. Pe vremuri comunitatea de jb experimenta tot felul de ad-onuri si functii care in mare parte au fost preluate de Apple de-a gata si implementate fara jena. Dupa ce i-a prigonit cat a putut si s-a subtiat comunitatea de jb pt ca e din ce in ce mai greu sa gasesti un exploit, uite ca ati devenit chiar voi beta testeri. Ultimul exploit vine chiar de la Gugle….Welcome to android.

 • Lucian84

  Ba da nu mai luați atât apărarea la nemernicii ăștia care îți vând lucruri scumpe dar proaste ! Cu vreo câțiva ani in urma când iOS-ul era mai simplu era ok ! Odată cu implementarea mai multor chestii și cu apariția mai multor modele au apărut și problemele ! Acele probleme de care samsung se lovea tocmai in momentele in care Apple o ducea bine ! Acum samsung se pare ca o duce mai bine și Apple mai prost !! Repet pentru prețurile la care se vând produsele Apple ar trebuii sa fie mult mai optimizate și cu mai putine probleme fie ele software sau hardware ! Apple a ajuns o companie bazată pe profit, mai lăsați-mă cu atenție asupra clienților !!!

 • Fasocle Tranchil

  Diferenta, notabila, ca imediat ce apare un bug, el este remediat. Nu stai sa astepti un an sa treci la Oreo, de exemplu sau 3 luni pentru un patch al camerei. Ca exemplu, Windows XP a ramas pana la final cu meniurile, cu modul de interactionare cam in acelasi mod. La Windows 10, in cele 3 pachete majore de update s-au modificat si au aparut o serie noi moduri de interactionare, fapt ce a necesitat multe alte patch-uri. Orice OS, care devine din ce in ce mai complex, are nevoie de patch-uri, pentru ca acel cod e scris de oameni, care mai si gresesc sau apar aplicatii scrise de altii, care gresesc si ei. Fiecare update nou la Apple, pe OS 11, a remediat si a adus un plus de performanta. Si daca asta te deranjeaza la Apple, treci pe Android, nu stai sa comentezi ca precupeata in piata!

 • mnaat

  Nu te supara prietene fasocle de ce exista acest site ? Nu sa comentam ? Despre ce vorbim ? Esti un pic atent la ce zici ?

 • Apple are probleme cu iOS pentru ca acesta a primit din ce in ce mai multe funcții, are mai multe dispozitive noi lansate fata de acum câțiva ani și pentru ca Apple vrea ca și dispozitivele mai vechi de 4 ani sa dispună de o noua actualizare. Spre deosebire de Samsung care doar îți iau banii și pe urma uita de tine. Al meu S7 Edge, care are doar 1 an jumate și m-a costat in ziua respectiva 820€, pe lângă faptul ca acum îl găsești și cu 350€ Samsung îl considera un telefon deja depășit. Nu a mai primit absolut nici o actualizare de anul trecut. Cum este posibil ca un telefon care nou a costat 820€ sa aibe in momentul de fata Android 7.0 iar multe telefoane din China de pana in 200€ sa fie actualizate la 7.1 minim?

 • Nicos

  Gps pe campii si respringuri cacalau 😭

 • Cu Maps de la Apple sau cu Google Maps?

 • d.c

  Chiar, de jb nu mai știe nimeni nimic? Adică am văzut doar Știrea de la google, nu s-a apucat nimeni de el?

 • bigu

  Asta cu “Apple e foarte atentă la nevoile clienților”, ai spus-o foarte adânc srb…
  Btw,e ca si cum îmi iau un Ferrari si ma cheamă la garanție de 15 ori pe săptămână, ca să îi umble la faruri, dar frânele sunt praf

 • Bogdan

  Mult si prost

 • Florin

  Nu mai e comunitatea asa mare ca acum 5 ani. Chiar si cu exploit la indemana trebuie sa se apuce efectiv cineva de treaba si asta…plus ca o sa apara imediat in update (daca nu e chiar asta) care sa inchida exploit-ul.

 • Nicos

  Cu toate are o intarziere. Mai accentuata la terte aplicatii gen Waze!

 • d.c

  Degeaba tot încercați să apărați atât de mult Apple.
  Toată lumea știe că iOS-ul a ajuns într-un stagiu foarte jos. Cu toate că oferă update la lună, degeaba.
  Și eu sunt un fan Apple, dar păcat că a coborât atât de jos

 • d.c

  Văd tot mai mulți oameni care se plâng de iOS

 • Nicos

  Daca ai 4/5 aplicatii deschise in multitaskingsi vrei sa faci switch intre ele ..crapa… respring!

 • Ismail30

  Jb oferă multe oportunități de ați folosi device-ul !
  Fără el devine android!!!