iOS 11. Cele mai multe Actualizari dintre TOATE Versiunile iOS

iOS 11 este versiunea iOS care are cele mai multe probleme dintre toate cele lansate pana acum si care a fost actualizata cel mai des dintre toate.

iOS 11 pare sa fie, fara discutie, cea mai problematica versiune a iOS de pana acum, ea avand cele mai multe actualizari lansate in primele 3 luni dupa lansarea versiunii initiale. Vorbim despre nu mai putin de 8 actualizari lansate de catre compania Apple pentru iOS 11 din septembrie si pana acum, iar in toate au existat rezolvari pentru diverse probleme.

In absolut fiecare actualizare lansata pentru iOS 11 pana acum a fost rezolvata cate o problema pe care utilizatorii iPhone si iPad o aveau, unele dintre ele fiind extrem de serioase. Cea mai serioasa dintre ele a fost cea care repornea automat iPhone si iPad la trimiterea unor notificari locale de catre aplicatii iOS 11.2 fiind lansat pentru a o rezolva.

iOS 11.2.1 a venit chiar saptamana aceasta si asa Apple a reusit sa intreaca iOS 10 in numarul de actualizari puse la dispozitia utilizatorilor, iar asta spune multe despre iOS 11. Daca n-ar fi existat cate o problema ce trebuia rezolvata de fiecare actualizare si s-ar fi implementat functii noi, am fi putut avea o opinie diferita in legatura cu iOS 11, dar asa e cea mai problematica versiune a iOS de pana acum.

Facand o comparatie cu versiunile anterioare, iOS 5 a avut doar o actualizare oferita dupa lansarea versiunii initiale, iOS 6 avand doua, in timp ce iOS 7 si iOS 9 au avut cate 4. Pentru iOS 8 nu exista date, insa nici acea versiune nu a fost prea grozava, dar nu a avut parte de 8 actualizari lansate de catre compania Apple, asa cum se intampla cu iOS 11.

Actualizarile acestea dese sunt un semn ca Apple este foarte atenta la nevoile clientilor si rezolva rapid problemele, dar ar trebui sa lanseze de la bun inceput software care este lipsit de atat de multe probleme.

ios 11 actualizari