Cum Instalezi iOS 11.2.5 public beta 1 pe iPhone si iPad

iOS 11.2.5 public beta 5 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi instalata acum de oricine.

iOS 11.2.5 public beta 1 a fost lansat oficial de catre compania Apple, prima versiune dedicata utilizatorilor fiind practic versiunea iOS 11.2 beta 5 lansata cu cateva ore inainte inainte pentru dezvoltatori. Incepand de astazi iOS 11.2.5 public beta 1 poate fi instalat de catre orice utilizator de iPhone, iPad si iPod Touch, dar desigur ca nu va recomand sa va pripiti, cel putin deocamdata.

iOS 11.2.5 public beta 1 nu vine cu schimbari importante pentru utilizatorii obisnuiti, doar cu imbunatatirea experientei de utilizarea sistemului de operare. iOS 11.2.5 public beta 1 este gandit de catre compania Apple ca o metoda de a testa actualizarea inainte ca HomePod sa isi faca aparitia, asa ca nu va asteptati la cine stie ce minuni de la el, pentru ca ele nu exista.

In aceasta idee, nu va recomand sa instalati iOS 11.2.5 public beta 1 in terminalele voastre. Daca totusi vreti, inainte de a incepe trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 11.2.5 public beta 1 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

Cum Instalezi iOS 11.2.5 public beta 1 pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 11.2.5 public beta 1 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
  2. Apasa butonul Sign Up si logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Accepta termenii si conditiile apasand butonul Accept.
  4. Alege sectiunea iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  5. Apasa butonul Download Profile.
  6. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  7. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  8. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software UpdateConfigurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and InstallDescarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 11.2.5 public beta 1 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre.

iOS 11.2.5 public beta 1

2 COMENTARII

  1. Nu o recomand dacă țineți la baterie! Am fost curios sa văd cum este! Se mișcă mai bine fata de 11.2 dar bateria a cedat iar…de l 10 ore de utilizare pe 11.2 am ajuns la 7 ore cam chinuite! 7 ore și am rămas cu 2%baterie, față de 10 ore cu 10% baterie in 11.2