Blek – o Aplicatie Promovata de Apple si Oferita la Reducere

0

Blek a fost aleasa aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad de catre compania Apple si vorbim despre un titlu care a fost in repetate randuri promovat in App Store de catre compania americana multumita de popularitatii de care are parte.

Dezvoltatorii Blek spun ca aplicatia lor nu poate fi descrisa in cuvinte, insa spun totusi ca vorbim despre un joc unic despre imaginatie si personalitate, utilizatorii avand posibilitatea de a crea obiecte pe care le pot controla mai apoi.

Practic noi va trebui sa cream diverse linii care colecteaza mai apoi cercurile colorate din jurul ei, transformandu-se in obiecte fara forma stabilita care calatoresc printr-o lume virtuala.

“Blek is a unique game about imagination and personality. Everything you draw keeps moving – and watching your creations move is like watching magic.”

Totul este grozav pana in momentul in care intalnim asa-numitele “gauri negre”, acestea dinstrugandu-ne creatiile in momentul contactului, astfel ca va trebui sa va feriti de ele cu orice pret.

The goal is simple: shape a line that collects all colored circles avoiding black holes on its route. There are no specific moves that you need to master. To every level countless solutions exist, from delightfully simple to exceptionally deep and complex, yet always elegant.”

Blek este un joc pe care milioane de oameni l-au placut si il joaca in continuare, iar cei de la Apple il promoveaza, cel mai probabil, in baza originalitatii care sta in spatele sau.

Blek este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din AppStore urmand acest link.