iPhone X vs Razer Phone si OnePlus 5T – Comparatia Performantelor

iPhone X, Razer Phone si OnePlus 5T sunt prezentate intr-o prima comparatie a performantelor care incearca sa ne arate care dintre ele este mai rapid.

91

iPhone X, Razer Phone si OnePlus 5T apar astazi intr-un prim test al performantelor care pune fata in fata 3 dintre cele mai populare telefoane mobile ale anului 2017, conform Google. iPhone X are performantele cele mai bune in testele sintetice, insa in viata reala are cele mai proaste performante, fiind depasit din nou de OnePlus 5T, dar acum si de Razer Phone.

iPhone X castiga prima parte a testului fara probleme, intrecand ambele telefoane multumita puterii brute de procesare, insa cand a venit timpul redeschiderii aplicatiilor din fundal, lucrurile s-au complicat. Din pacate OnePlus 5T s-a descurcat excelent din acest punct de vedere, iar Razer Phone l-a urmat, iar iPhone X a pierdut complet.

iPhone X vs Razer Phone si OnePlus 5T – Comparatia Performantelor

iPhone X are probleme cu administrarea memorie RAM si stim acest lucru din diversele teste facute pana acum, acesta doar confirmand ceea ce am vazut in diverse randuri. iPhone X a reusit sa redeschida din fundal unele aplicatii lasate deschise, insa s-a blocat dupa doar o treime dintre ele, iar din acel punct testul a fost pierdut complet.

iPhone X a fost intrecut pana acum de cam toate telefoanele Android lansate in ultima jumatate de an, iar asta din cauza memoriei RAM insuficiente pentru telefonul Apple. Din pacate 3 GB RAM nu sunt suficienti pentru a rula iOS 11 si aplicatiile aferente, dar toata lumea in afara de Apple a inteles problema aceasta, din pacate pentru noi.