Prima Pagina iPhone Cum poti Recupera Poze, Mesaje, Contacte Sterse din iPhone

Cum poti Recupera Poze, Mesaje, Contacte Sterse din iPhone

Iata cum pot recupera mesaje, poze, contacte, atasamente, agenda de apeluri si multe date pe care le-ai sters din greseala de pe iPhone sau iPad.

10

Daca ai sters mesaje, poze, contacte, sau orice alte informatii dintr-un iPhone, sau o tableta iPad, ei bine nu trebuie sa te temi, deoarece exista metode prin care poti incerca sa le recuperezi. Nu vorbim despre metode care sunt 100% sigure, dar care in anumite conditii va pot ajuta sa recuperati anumite tipuri de date sterse din iPhone sau iPad, asa ca aveti o sansa sa revedeti unele date care pareau disparute.

In clipul video de mai jos aveti o scurta demonstratie a unui software numit iMyFone D-Back, el fiind disponibil atat pentru Windows, cat si pentru Mac si avand capacitatea de a recupere anumite date. Vorbim despre recuperarea de mesaje, poze, agenda de apeluri, bookmark-uri, clipuri video, intrari din calendar, reminderuri, contacte, informatii din aplicatii terte, sau atasamente din aplicatiile terte.

Cum poti recupera poze, mesaje, contacte sterse din iPhone

Recuperarea pozelor, mesajelor sau a altor date din iPhone se face fie direct din telefon, fie dintr-un backup al iTunes, fie direct dintr-un backup al iCloud, asa ca aveti la dispozitie o multime de metode. In cazul ultimelor doua aveti sansele cele mai mari de a recupera ceva sters recent, daca faceti backup in mod constant, iar asta deoarece recuperarea de date de pe un mediu de stocare nu functioneaza chiar intotdeauna.

Apple a implementat in iOS un sistem care permite recuperarea de poze sterse cu pana la 30 de zile in urma, ele fiind doar mutate intr-un fel de Recycle Bin atunci cand le stergem, deci nu dispar efectiv. Separat de aceasta masura de “siguranta”, sa-i zicem, alte metode separate de cea din clipul video de mai jos nu exista pentru a recupera poze, mesaje, sau alte date sterse din iPhone, sau iPad.