Cum poti Recupera Poze, Mesaje, Contacte Sterse din iPhone

Iata cum pot recupera mesaje, poze, contacte, atasamente, agenda de apeluri si multe date pe care le-ai sters din greseala de pe iPhone sau iPad.

Daca ai sters mesaje, poze, contacte, sau orice alte informatii dintr-un iPhone, sau o tableta iPad, ei bine nu trebuie sa te temi, deoarece exista metode prin care poti incerca sa le recuperezi. Nu vorbim despre metode care sunt 100% sigure, dar care in anumite conditii va pot ajuta sa recuperati anumite tipuri de date sterse din iPhone sau iPad, asa ca aveti o sansa sa revedeti unele date care pareau disparute.

In clipul video de mai jos aveti o scurta demonstratie a unui software numit iMyFone D-Back, el fiind disponibil atat pentru Windows, cat si pentru Mac si avand capacitatea de a recupere anumite date. Vorbim despre recuperarea de mesaje, poze, agenda de apeluri, bookmark-uri, clipuri video, intrari din calendar, reminderuri, contacte, informatii din aplicatii terte, sau atasamente din aplicatiile terte.

Cum poti recupera poze, mesaje, contacte sterse din iPhone

Recuperarea pozelor, mesajelor sau a altor date din iPhone se face fie direct din telefon, fie dintr-un backup al iTunes, fie direct dintr-un backup al iCloud, asa ca aveti la dispozitie o multime de metode. In cazul ultimelor doua aveti sansele cele mai mari de a recupera ceva sters recent, daca faceti backup in mod constant, iar asta deoarece recuperarea de date de pe un mediu de stocare nu functioneaza chiar intotdeauna.

Apple a implementat in iOS un sistem care permite recuperarea de poze sterse cu pana la 30 de zile in urma, ele fiind doar mutate intr-un fel de Recycle Bin atunci cand le stergem, deci nu dispar efectiv. Separat de aceasta masura de “siguranta”, sa-i zicem, alte metode separate de cea din clipul video de mai jos nu exista pentru a recupera poze, mesaje, sau alte date sterse din iPhone, sau iPad.