iPhone X nu e in Preferintele multor Clienti Apple

iPhone X nu e in topul preferintelor multor clienti Apple care cumpara un iPhone in aceasta perioada, pretul foarte mare fiind o problema serioasa acum.

iPhone X este cel mai popular smartphone de pe planeta in momentul de fata, dar multi clienti ai companiei Apple inca prefera sa ignore telefonul mobil in favoarea modelelor mai ieftine din oferta. Informatia vine de la analistii americani care afirma ca iPhone X este prea scump pentru foarte multi dintre clientii companiei Apple, asa ca ei prefera sa cumpere modelele mai ieftine in detrimentul celui care costa 1100 de dolari.

iPhone X nu are suficient de multe noutati, conform analistilor, pentru a motiva upgrade-ul de la versiunile anterioare ale telefoanelor create de catre Apple, dar nici o achizitie in defavoarea iPhone 8 sau iPhone 8 Plus. Informatiile acestea vin la cateva zile dupa ce am aflat ca iPhone X a intrecut in vanzari iPhone 8 si iPhone 8 Plus, dar nu impreuna, ci separat, semn ca pretul mare inca tine foarte multa lume departe de el.

iPhone X nu e in preferintele multor clienti Apple

iPhone X este foarte scump, trebuie recunoscut asta de la bun inceput, si nici macar Apple nu l-a promovat vreodata alegerea cea mai ieftina, spunand doar ca a implementat multe tehnologii de ultima generatie in el. Aceste tehnologii de ultima generatie au ridicat si costul de productie, implicit pe cel de vanzare, desi Face ID are probleme mari, conform unora, asa ca iPhone X ramane un semn de intrebare pentru multi.

“Apple Inc. customers seem to be opting for cheaper models of the iPhone, according to Cowen and Co. analysis, suggesting that the company failed to cram enough new technologies into the iPhone X to justify the $999 price tag.”

iPhone X, in ciuda afirmatiilor de acum ale analistilor, ramane “motorul de crestere” pentru compania Apple in perioada urmatoare, americanii urmand a vinde 79 de milioane de iPhone-uri in T4 2017. Cifra ar fi cu 1 milion de unitati mai mare decat cea din T4 2016, dar ar apropia-o mai mult de Samsung, pe care anul trecut a intrecut-o dupa ce Galaxy Note 7 a fost scos din vanzare, iPhone X avand potential mare.

iPhone X ramane foarte cautat, desi livrarile se fac mai repede, el fiind disponibil in stoc si in Romania chiar aici.

iPhone X preferinte clienti apple