iPhone X nu e in Preferintele multor Clienti Apple

iPhone X nu e in topul preferintelor multor clienti Apple care cumpara un iPhone in aceasta perioada, pretul foarte mare fiind o problema serioasa acum.

iPhone X este cel mai popular smartphone de pe planeta in momentul de fata, dar multi clienti ai companiei Apple inca prefera sa ignore telefonul mobil in favoarea modelelor mai ieftine din oferta. Informatia vine de la analistii americani care afirma ca iPhone X este prea scump pentru foarte multi dintre clientii companiei Apple, asa ca ei prefera sa cumpere modelele mai ieftine in detrimentul celui care costa 1100 de dolari.

iPhone X nu are suficient de multe noutati, conform analistilor, pentru a motiva upgrade-ul de la versiunile anterioare ale telefoanelor create de catre Apple, dar nici o achizitie in defavoarea iPhone 8 sau iPhone 8 Plus. Informatiile acestea vin la cateva zile dupa ce am aflat ca iPhone X a intrecut in vanzari iPhone 8 si iPhone 8 Plus, dar nu impreuna, ci separat, semn ca pretul mare inca tine foarte multa lume departe de el.

iPhone X nu e in preferintele multor clienti Apple

iPhone X este foarte scump, trebuie recunoscut asta de la bun inceput, si nici macar Apple nu l-a promovat vreodata alegerea cea mai ieftina, spunand doar ca a implementat multe tehnologii de ultima generatie in el. Aceste tehnologii de ultima generatie au ridicat si costul de productie, implicit pe cel de vanzare, desi Face ID are probleme mari, conform unora, asa ca iPhone X ramane un semn de intrebare pentru multi.

“Apple Inc. customers seem to be opting for cheaper models of the iPhone, according to Cowen and Co. analysis, suggesting that the company failed to cram enough new technologies into the iPhone X to justify the $999 price tag.”

iPhone X, in ciuda afirmatiilor de acum ale analistilor, ramane “motorul de crestere” pentru compania Apple in perioada urmatoare, americanii urmand a vinde 79 de milioane de iPhone-uri in T4 2017. Cifra ar fi cu 1 milion de unitati mai mare decat cea din T4 2016, dar ar apropia-o mai mult de Samsung, pe care anul trecut a intrecut-o dupa ce Galaxy Note 7 a fost scos din vanzare, iPhone X avand potential mare.

iPhone X ramane foarte cautat, desi livrarile se fac mai repede, el fiind disponibil in stoc si in Romania chiar aici.

iPhone X preferinte clienti apple

26 COMENTARII

  1. Lasand la o parte snobismul, pretul e absurd. Merita ~800€. Probabil ca o sa coste 800€ la un moment dat si atunci se va vinde mai bine. Totusi. Daca as mai folosi iPhone, un iPhone 10 as lua nu un ip 8.

  2. In Europa tot de la 1100€ va pleca cel de baza, așa ca mari reduceri nu prea văd eu la modelul de anul viitor. Și pana la urma cine are sa dea 1000€ pe un telefon cu siguranța nu se va uita la încă 100€ in plus. Adică dacă acum iPhone X este 1150€, la anul, mai jos de 1000€ tot nu va fi.

  3. da dar vroiam sa specific ca nu o vor lua si mai razna…adica varianta Plus sa ajunga la 1500€ si peste
    Iti dai seama Apple sa anunte la anu iPhone Plus incepand de la 1099$ pt 64 si 1249$ pt 256? deci la noi clar 1500€ ? cata ura cata gargara 😀 si asta in caz ca apple nu va lansa si varianta 512 pt doar 2000€ 😀

  4. Cam peste tot e pe stoc in Europa…cred ca au avut la inceput marketing puternic …chipurile comenzile dureaza extrem de mult, se vand in prostie! Dar cand au vazut ca e groasa cu vanzarile, acu de sarbatori brusc au aparut peste tot pe stoc orice model de X. In realitate nu prea vezi pe nimeni sa aiba iphone x pe nicaeri, toti au 6s, 7 sau plusurile, s8, etc.Unde sunt milioanele vandute?

  5. Oricum, cei care vor vrea sa aibă noile modele de iPhone, ar trebui sa se obișnuiască cu idea ca iPhone mai ieftin de 1000€ nu va mai fi. Poate doar in cazul in care Apple va continua cu seria SE, aceea sa fie versiunea “mai ieftină”.

  6. Pai, despre ce vorbim. Eu am cumpărat anul trecut in Noiembrie din SUA, 7plus cu 1100$. In momentul de fata tot atât este și X-ul. Dacă vrei calitate, plătești…

  7. Corect. Apple in ultimii 2 ani a crescut pretul mediu al produselor
    E ok iphone se va incepe de la 600$ acuma,avem imac pro acum de 5000-14000€ Si mac pro 2018 de la 10000 €
    Yaaaaaa asta inseamna sa fii mafiot :)))

  8. Da. Probabil asa va fi. Apple urca preturile. Esti dispus sa dai? Dai. Urca preturile si la Mac. La fel….daca vrei un Mac ii platesti pretul. Nu?

  9. Ma uit la porstul de srb si sunt uimit cum un singur om ar fi pe toate cele 3 locuri de pe podium la un concurs de prostie. Asa eroare genetica mai rar mi a fost dat sa vad .

  10. De acord cu Erik. Cum am mai spus pe aici și o susțin încă. Vrăjeala asta ca nu exista stocuri la început , nu o mai cred de mult. Este doar marketing sa facă lumea sa creadă ca multă lume îl vrea și sa plaseze o comandă. Ceea ce se caută și nu se găsește se vrea de mulți alții care defapt nu vor respectivul produs dar îl comanda pentru ca mulți alții îl vor. Este manipulare psihologică. La fel cum mergi in Kauffland și auzi ” Kauffland este pentru mine “. Care știe despre ce vorbesc.

  11. Buna ziua , ca sa parafrazez un internaut de pe acest site : pretul tot timpul e problema…ce bine ar fi pt saraci daca totul ar fi gratis, daca gresesc sa imi spuneti ca rog , in aceste timpuri am inteles ca se numeste “troll” pe timpul meu se numea “pupincurism” si era facut numai ce acei oameni lingai care nu se puteau ridica la un anumit nivel doar pupand in fund sefii , daca gresesc va rog sa comentati . Va multumesc

  12. De cand sa lansat pot spune ca am vazut doar 3 persoane cu iPhone X din care 2 erau CEO. In Apple Store nu am mai vazut coada ca inainte sa puna lumea mana pe el. Se uita lumea la el si intreaba de Iphone 8 Plus dupa. Cand va scadea pretul sub 1000 EUR cred ca va avea mai mult succes. Un om normal nu prea are nici un motiv sa dea 1100-1500 EUR chiar daca isi permite iar pentru oameni care chiar au bani nu este o problema dar ei sunt mai putini.