Rainbow. Primul Joc iPhone X Controlat folosind Sprancenele

Rainbow este un joc unic, special creat pentru iPhone X, deoarece permite controlarea gameplay-ului folosind doar sprancenele utilizatorilor.

Rainbow este primul joc din lume gandit special pentru iPhone X si camera TrueDepth care recunoaste miscarile feteleor utilizatorilor, el fiind controlat folosindu-ne spranceele. Da, ati citit bine, Rainbow este un joc pentru iPhone X pe care utilizatorii il pot controla folosindu-si sprancenele, intregul gameplay fiind unul destul de neobisnuit.

Rainbow le cere utilizatorilor iPhone X sa-si foloseasca sprancenele pentru a misca o serie de caractere emoji pe ecranul telefonului pentru a coelcta diverse stelute. Desigur ca utilizatorii care folosesc Rainbow pe iPhone X trebuie sa evite o gama variata de obstacole care include masini, mingi de baschet sau rate, gameplay-ul fiind destul de dificil.

Puteti vedea in clipul video de mai jos cum poate fi jucat acest joc, el fiind primul de acest gen pentru iPhone X, sau pentru orice alt model al iPhone creat vreodata de catre Apple. Jocul Rainbow este unic pentru a functioneaza doar in baza camerei TrueDepth si a sistemului Face ID pentru recunostere faciala, deci nu-l veti putea utiliza pe alte modele ale iPhone.

Jocul Rainbow poate fi descarcat de aici din AppStore.

3 COMENTARII