Star Walk™ 2 – exploreaza spatiul cosmic cu o aplicatie oferita la PRET REDUS

Star Walk™ 2 a fost saptamana trecuta aplicatia gratuita a saptamanii aleasa de catre compania Apple si vorbim despre un titlu conceput special pentru a ne permite a exploram spatiul cosmic direct din propriile iPhone, iPad si iPod Touch-uri fara chiar atat de mult efort.

Oferita gratuit in continuare, aplicatia contine nu mai putin de 88 de constelatii diferite si aproape toate stelele si planetele pe care le putem vedea in mod normal folosind un telescop puternic, astfel ca vom avea parte de o experienta grozava fara a vizita un planetariu.

STAR WALK 2 IS A NEXT-GENERATION TOOL FOR NOT ONLY LEARNING THE EXACT POSITION OF STARS, PLANETS, CONSTELLATIONS, COMETS, ISS, SATELLITES, STAR CLUSTERS, NEBULAE AND METEOR SHOWERS IN THE NIGHT SKY BUT ALSO FOR INVESTIGATING ITS’ DEPTH LIKE WATCHING CONSTELLATIONS, NEBULAE AND SATELLITES FROM ASIDE.

Star Walk™ 2 este gandita pentru a aduce un planetariu direct in palmele noastre pe iPhone, iPad sau iPod Touch, interfata aplicatiei fiind creata pentru a oferi cea mai buna experienta de a naviga printr-un spatiu cosmic virtual recreat in baza celui real.

Pentru ca vorbim despre un titlu atat de important, Star Walk™ 2 urmareste inclusiv miscarile terminalelor noastre pentru a modifica unghiul de vizualizare a informatiilor, totul pentur a face experienta de explorare a spatiului cosmic cat se poate de palcuta pentru noi.

STAR WALK 2 IS THE FIRST ASTRONOMY GUIDE TO INTRODUCE PLAUSIBLE THREE-DIMENSIONAL MODELS OF PLANETARY NEBULAE. STAR GROUPINGS OF THE 88 OFFICIALLY RECOGNIZED CONSTELLATIONS ARE ALSO PRESENTED IN VOLUME. YOU CAN SEE THEM AS SEPARATE ENTITIES, TURN THEM AROUND AND TAKE A LOOK FROM THE OTHER SIDE. COMPLEMENTED BY ARTICLES ON CONNECTED MYTHS AND HISTORY, THIS IS THE MOST COMPREHENSIVE COLLECTION OF INFORMATION ON CONSTELLATIONS.

Star Walk™ 2 este disponibila pentru DESCARCARE, in format universal din App Store.

star-walk-2-reducere