iPhone X Dark Mode Concept arata ceea ce ti-ai dorit de la iOS 11

iPhone X apare astazi intr-un concept foarte interesant care ne prezinta cum ar putea arata un Dark Mode implementat in iOS 11 de catre Apple.

iPhone X apare astazi intr-un concept extrem de interesant care incearca sa ne arate cum ar fi putut fi implementat un dark mode in telefonul Apple cu ecran OLED, daca s-ar fi vrut asta. Apple a implementat in iOS 11 un Dark Mode semi-inutil prin functia Smart Invert, elementele de interfata aratand cum trebuie, dar continutul nu prea.

Pentru ca Apple nu vrea, da pur su simplu nu vrea, sa implementeze un Dark Mode in iOS 11 si iPhone X, cineva s-a gandit sa creeze un concept care sa ne arate ideea in sine. Puteti vedea in imaginile de mai jos un concept pentru Dark Mode care transforma iPhone X intr-un telefon mult mai interesant, care ar consuma si mai putina energie.

Dark Mode este visul multor fani ai companiei Apple, iar implementarea sa intr-un iPhone X ar fi avut un dublu rol, separat de design, imbunatatind si autonomia bateriei, radical. Cei de la Apple nu prea vor sa le ofere utilizatorilor iPhone X chiar ceea ce isi doresc pentru ca, de ce ar face-o, asa ca ramanem cu un concept foarte interesant, deocamdata.

iPhone X dark mode concept

iPhone X Dark Mode concept 1

iPhone X Dark Mode concept 2

iPhone X Dark Mode concept 3

iPhone X Dark Mode concept 4

iPhone X Dark Mode concept 5

iPhone X Dark Mode concept 6

iPhone X Dark Mode concept 7