eMAG. Topul Celor mai Comice Cautari in 2017

eMAG a publicat o lista cu cele mai comice cautari facute in cursul anului 2017 de catre romanii care s-au aflat in cautare de produse pe care sa le cumpere.

eMAG a facut astazi publica o lista a celor mai comice cautari facute in cadrul magazinului online in cursul anului 2017 de catre clienti, iar in aceasta pagina puteti sa va amuzati de ceea ce pot scrie romanii. Magazinul online nu este la prima isprava de acest gen, deoarece anul trecut a publicat o lista a celor mai comice review-uri lasate in cadrul eMAG, insa acum vorbim despre cautarile cele mai comice facute.

eMAG a impartit totul in 6 categorii, iar din cele 235 de milioane de cautari facute in cursul anului 2017 a avut ce sa aleaga pentru a face un top de care multi romani ar trebui sa se simta cam rusinati. eMAG spune ca in 2017 s-au facut cu 65% mai multe cautari in cadru magazinului online in comparatie cu anul 2016, semn ca romanii sunt prezenti in numar tot mai mare in cadrul magazinului online din Romania.

eMAG spune ca telefoanele au fost cele mai cautate produse in cadrul magazinului online, urmate de catre televizoare si jucariile kendama, un top 10 fiind desigur prezentat de catre magazin in aceasta pagina. Kendama este cuvantul care a avut parte de cea mai mare crestere in cautari in cursul anului 2017 in cadrul magazinului eMAG, semn ca oamenii au fost foarte interesati de acest dispozitiv nu chiar nou.

eMAG. Topul Celor mai Comice Cautari in 2017

eMAG a prezentat desigur si cuvintele pe care romanii nu prea stiu sa le scrie in limba engleza, dar de care vor sa se foloseasca pentru a cauta produse disponibile in magazin si veti avea de ce sa radeti. Printre produsele pe care romanii si le-ar dori pe eMAG in viitor se numara capcanele pentru purici, durex cu gust de sarmale sau bilete de metrou, ori poate un fratior mai mic cu care sa se joace.

eMAG ne spune si ca oamenii sunt interesati de iernatul albinelor, sau gaini adevarate, pentru ca alea de plastic n-au aceeasi vitalitate precum una reala. Desigur ca nici un tractor cu telecomanda nu este prea sci-fi pentru romani, iar cei de la eMAG ar trebui sa puna in vanzare inclusiv hamuri pentru pisic calice cu blana scurta si tepoasa, ori telefoane “huhaieei”, sau de ce nu, poate chiar de la “hatce”.

Gasiti in aceasta pagina intreaga lista a eMAG cu tampeniile pe care pe spun romanii.

emag top cautari 2017