iOS 11.2.5 beta 2 vs iOS 11.2.1 – Comparatia Performantelor

iOS 11.2.5 beta 2 are astazi parte de o comparatie a performantelor cu iOS 11.2.1 pentru a ni se arata in ce fel au evoluat pe iPhone.

iOS 11.2.5 beta 2 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru toti cei interesati. Vorbim despre o actualizare care vine ca o surpriza pentru ca nu e una intermediara, ci una minora, dar iOS 11.2.5 beta 2 este totusi testata acum.

iOS 11.2.5 beta 2 are parte si de o comparatie a performantelor cu iOS 11.2.1, iar la o prima vedere putem observa un mic regres in noua versiune in comparatie cu cea veche. Compania Apple a redus performantele iOS 11.2.5 beta 2 in comparatie cu iOS 11.2.1, insa diferenta nu este una chiar atat de mare precum v-ati astepta, ba din contra.

iOS 11.2.5 beta 2 este cu putin mai incet decat iOS 11.2.1, compania Apple reducand intr-o mica masura performantele, dar in viata de zi cu zi un ar trebui sa ne afecteze prea mult. Avand in vedere ca iOS 11.2.5 beta 2 este testat deocamdata in versiune beta, se vor schimba multe lucruri pana in momentul lansarii versiunii finale, asa ca performantele s-ar putea imbunatati.

iOS 11.2.5 beta 2 vs iOS 11.2.1 – Comparatia Performantelor

6 COMENTARII

  1. Cum poate sa fie? Ca celalalt iMac, doar ca pe negru. Ma indoiesc ca desfasori vreo activitate care sa necesite puterea din iMac Pro. Pentru rahaturile de comentarii pe care le lasi zilnic pe aici si iPhone-ul ti-e prea mult.

  2. ok te las cu tampeniile tale…nici macar reply nu stii sa oferi…
    daca erai destept puteai sa spui ca nici iphone nu imi trebuie pt dat doar niste comentarii pe aici…pana si un telefon de 100 lei poate…dar nah prrostia e mare
    PS: o fi pe space grey, dar are performante duble pur si simplu
    Iar samsung nu vine cu nimic
    Tu iti permiti sa dai comentarii pe idevice de pe un imac pro? nu..asta inseamna sa fii mafiot

  3. Aceleași texte la fie are testare de la o versiune la alta . Chiar e greu sa nu dam copy paste și sa le faceți interesante ?