iOS 11.2.5 beta 2 a fost lansat de Apple

iOS 11.2.5 beta 2 a fost lansat de Apple in aceasta seara pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune neavand totusi prea multe schimbari bune.

iOS 11.2.5 beta 2 a fost lansat de Apple cu doar cateva minute in urma pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare venind la doar cateva zile distanta de prima versiune oferita. iOS 11.2.5 beta 2 este o versiune aflata la 4 build-uri distanta de actuala versiune publica deci Apple va mai lansa iOS 11.2.2, iOS 11.2.3 si iOS 11.2.4 inaintea sa, insa deocamdata nimeni nu stie exact cand.

iOS 11.2.5 beta 2 nu a venit cu o lista de schimbari impresionanta, compania Apple afirmand ca a rezolvat doar diverse probleme ale sistemului de operare si a incercat sa imbunatateasca performantele. iOS 11.2.5 beta 2 este disponibil doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad, asa ca nu poate fi instalat chiar de catre oricine, asa cum era de asteptat.

iOS 11.2.5 beta 2 a fost lansat de Apple

iOS 11.2.5 beta 2 nu a fost totusi lansat singur, deoarece Apple a pus in distributie inclusiv watchOS 4.2.2 beta 2 si tvOS 11.2.5 beta 2, deci dezvoltatorii le pot instala chiar acum. Toate aceste noi versiuni ale sistemelor de operare vin cu actualizari minore, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in legtura cu ceea ce aduc ele, pentru ca nu pierdeti nimic daca nu le instalati deocamdata.

iOS 11.2.5 beta 2

27 COMENTARII

  1. Salut baieti ! am si eu o problema pe iphone X … aplicatia nativa ”email” pur si simplu nu functioneaza ( no refresh ). Nici auto si nici manual. Stie cineva ceva ? cumva ? Si am mai descoperit o problema vis a vis de taptic engine … cand functioneaza cand nu , desi eu l-am dezactivat … cam multe bug-uri pe 11.2.1.

  2. Si am făcut restore cu iTunes. Sigur vei scapă de probleme. Și setează ca dispozitiv nou, fără restore din iCloud. De multe ori da rateuri cu restore din iCloud, de aici mulți ani probleme iar alții nu.

  3. Ms frumos ! tot am fugit de ”clean install ” pentru ca nu mai am acces la pozele mele sincronizate in cloud cu toate device-urile din casa … aici era problema 😀 dar o sa incerc sa fac asta ! multumesc mult inca o data

  4. Nu ai pentru ce! Dar de ce nu folosești Google Fotos pentru poze? Ai spațiu nelimitat de stocare, plus ca ai acces la pozele tale de pe orice dispozitiv iOS, PC și Android dacă intr-o zi vei decide sa treci pe Android sau sa folosești in paralel ambele sisteme de operare. Și poți oferi acces la anumite poze familiei sau prietenilor care au dispozitive Android. Cu siguranța ca nu toți cunoscuții tai dețin iPhone.

  5. multumesc mult de tot pentru idee … nu am folosit pana acum Google Fotos ! de obicei foloseam ”biblioteca foto” dupa iphone.chiar o sa ma documentez despre asta … uite ca se mai gasesc si oameni ok pe site-ul asta , nu numai trolli. multumesc frumos inca o data ! O seara buna iti doresc si ms pentru sfaturi

  6. Ai spațiu nelimitat daca renunți la rezoluția pozelor dar daca le încarci la rezoluția cu care sunt făcute ai doar 15 GB spațiu de stocare

  7. “High quality

    Unlimited free storage:

    Photos are compressed to save space. If a photo is larger than 16MP, it will be resized to 16MP.
    You can print good quality 16MP photos in sizes up to 24 inches x 16 inches.
    Videos higher than 1080p will be resized to high-definition 1080p. A video with 1080p or less will look close to the original.

    Original quality:

    Limited free storage that uses storage in your Google Account. Check your storage here. If you go over this limit, learn how to buy storage.
    All photos and videos are stored in the same resolution that you took them.
    Recommended for photos that have more than 16MP and videos with more than 1080p.
    Recommended for printing large banners”

    Citește cu atenție ce spune Google despre rezoluția și comprimarea pozelor in ambele cazuri. Pentru un utilizator normal de smartphone pozele nu vor depăși acei 16MP. Deci poți folosi și calitatea originala. Eu am făcut o comparație și intre pozele originale și pozele stocate cu opțiunea “nelimitat”. Diferențele sunt insesizabile cada vezi pozele pe telefon, PC sau chiar TV. Poate vei observa o mică diferența in momentul in care vei printa pozele, dar cine mai printează pozele in ziua de azi?

  8. Daca va vace asta, va pierde toate mesajele SMS, salvarile de la jocuri, mesajele whatsapp etc. si va trebui sa isi refaca manual toate setarile s.a.m.d. Daca e ok asa

  9. Mesajele din WhatsApp nu se pierd pentru ca folosește Backup separat. SMS-uri, lista apelurilor inclusiv setările se vor pierde. Setările vor trebui făcute manual. Dar asta este și idea, dacă intr-o versiune anterioară ai avut probleme, făcând un respire poți importa cumva si acele erori. Oricum clean install nu faci in fiecare zi, luna…doar o data pe an dacă vrei sa mai actualizezi. Eu personal voi rămâne la 11.2.1.

  10. De und stii ca foloseste backup separat? poate nu l-a activat.
    In rest ai dreptate, erorile se pot transmite mai departe dar problema lui e de la mail asa ca nu vad de ce sa-si strice toate celelalte setari si salvari pentru o chestie care se poate rezolva si altfel.
    1. Poate sterge contul de mail din telefon da un restart apoi isi seteaza contul din nou.
    2. Poate sa incerce si cu alta aplicatie de mail sa vada daca merge.
    3. Poate sa reseteze toate configurarile (astfel nu pierde date, salvari, etc).
    4. Daca tot nu se rezolva poate incerca un restore din itunes, si daca nici atunci nu merge,
    5. Poate sa stearga tot si sa-l seteze ca nou.

    Personal mi se pare overkill sa setezi ca nou daca nu are nimic grav.
    Cu stima!

  11. Ai dreptate, este mai mult de munca atunci când îl setezi ca noi și la aceasta soluție se recurgă in cazul in care cele menționate de tine mai sus nu au funcționat. Dar eu am preferat sa îl setez ca nou acum pentru nu am de gând să-l mai actualizez. Deci prin toți acești pași eu nu voi mai trece. Eu după ce am instalat toate aplicațiile din nou, manual, când am deschis WhatsApp-ul, m-a întrebat dacă vreau sa restaurez backup-ul care îl aveam făcut și am restaurat toate mesajele pe care le aveam. In setările de Whatsapp ai opțiunea de a face backup zilnic sau săptămânal. Pe Android îmi salva datele in Google Drive, bănuiesc ca pe iPhone le salvează in iCloud. Ideea este ca nu pierzi datele din Whatsapp chiar dacă setezi dispozitivul ca nou, cu condiția sa activezi backup-ul din aplicația Whatsapp.