Samsung Galaxy X Concept Arata ce-ar Trebui sa faca Apple

Samsung Galaxy X este prezentat intr-un concept care ne arata un telefon mobil la care ar trebui sa se gandeasca inclusiv compania Apple in viitor.

Samsung Galaxy X este denumirea data de catre jurnalistii americani unul telefon cu ecran pliabil pe care cei din Coreea de Sud l-ar avea de vreun an de zile in proces de dezvoltare. Astazi s-a aflat ca Samsung Galaxy X ar fi de fapt un telefon rezistent dezvoltat de catre coreeni, dar asta dupa ce conceptul de mai jos a fost facut publict.

Samsung Galaxy X este prezentat in acest concept ca un telefon cu ecran pliabil care se transforma intr-o tableta prin simpla deschidere, ceva ce foarte multi oameni si-ar dori sa aiba. Este cat se poate de clar ca Samsung Galaxy X nu va fi denumirea telefonului cu ecran pliabil pe care Samsung il va lansa, insa ideea conceptului e interesanta.

S-a zvonit in repetate randuri ca Apple ar urma sa lanseze ceva similar acestui Samsung Galaxy X, insa pana acum n-au aparut dovezi clare ale acestui lucru. Nu se stie daca Apple dezvolta un smartphone cu ecran pliabil care se transforma intr-o tableta, dar daca ar face-o, el ar trebui sa functioneze precum cel de mai jos.

Samsung Galaxy X din conceptul de mai jos are un design oribil, dar functionalitatea in sine este demnda de ceva la care ar trebui sa se gandeasca orice producator de smartphone-uri. Nici nu vreau sa ma gandesc cat ar putea costa un asemenea telefon, am vazut unele experiente facute deja de unii producatori si sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre el.