Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy X. Data de Lansare stabilita de Samsung

Samsung Galaxy X. Data de Lansare stabilita de Samsung

Samsung Galaxy X are deja data de lansare stabilita de catre compania Samsung, noul telefon mobil urmand a isi face aparitia mult mai devreme decat crezi.

Samsung Galaxy X, telefonul asteptat de foarte multi fani ai companiei Samsung, pare sa aiba o data de lansare pregatita de catre compania Samsung dupa luni si luni de zvonuri privind lansarea. Samsung Galaxy X este un smartphone pliabil pe care compania Samsung vrea sa il lanseze pe piata in cursul anului 2018, telefonul fiind in proces de dezvoltare inca din cursul acestui an, dar deocamdata nu e pregatit pentru lansare.

Samsung Galaxy X va avea un ecran care poate fi indoit exact precum o foaie de hartie, aceasta fiind o prmiera pentru lumea smartphone-urilor, iar 2018 urmeaza sa ne aduca telefonul pe piata. Samsung Galaxy X are noul ecran impresionant confirmat chiar de catre presedintele diviziei Samsung care l-a creat pentru consumatori, deci vorbim despre informatii care vin direct de la sursa, nu de la parteneri.

Samsung Galaxy X va fi lansat la inceputul anului viitor, conform presedintelui diviziei Samsung care produce ecrane, acesta anuntand in mod oficial planurile celor din Coreea de Sud. Samsung Galaxy X este si denumirea pe care telefonul urmeaza sa o primeasca, ea fiind deasemenea confirmata de catre oficialul celor de la Samsung, deci detaliile noului telefon sunt cat se poate de clarein acest moment.

Samsung Galaxy X. Data de Lansare stabilita de Samsung

Samsung Galaxy X va avea o tehnologie complet noua utilizata pentru acest ecran pliabil pe care compania coreeana il va folosi, el urmand a permite indoirea telefonului mobil. Vorbim despre o tehnologie la care cei de la Samsung lucreaza de ceva vreme si care va permite indoirea Samsung Galaxy X in doua bucati, exact precum o foaie de hartie, componentele urmand a fi integrate in ambele parti ale telefonului.

“Samsung has applied for a number of technology patents for foldable smartphones in order to preempt the foldable display market,” said an official of the industry. “But as the product is not officially released, it will be vital to the success of the product how much related technology is applied.”

Samsung Galaxy X nu va fi primul smartphone care va avea componentele integrate in acest mod, iar acum o saptamana v-am vorbit despre ZTE Axon M care are asemenea caracteristici. Acel telefon are deasemenea un eran pliabil care se deschide si permite vizualizarea de imagini pe doua ecrane in format wide, Samsung Galaxy X urmand a oferi o experienta similara clientilor.

Samsung Galaxy X urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Samsung in prima parte a anului viitor, cel mai probabil dupa ce Samsung Galaxy S9 isi va face in mod oficial aparitia. Nu se stie deocamdata cat va costa Samsung Galaxy X dupa ce va fi lansat oficial, dar cel mai probabil nu va fi foarte ieftin pentru ca vorbim despre tehnologii noi pe care coreenii le folosesc in produsul lor.

Samsung Galaxy X lansare

 • ibadea

  superb post, am citit 523 de cuvinte degeaba, nu exista data de lansare, doar undeva in prima parte a anului viitor. “big like”

 • Srb Srb

  Asta face samsung de 5 ani…se spunea ca apare in toamna acestui an…acuma in 2018…cine stie, in 2018 se amana pt 2019..si cand sa vezi e iar un fel de zte..2xS8 cu o balama intre ele

 • amfetamin

  Prevăd un fold-gate la asta.

 • Adioff

  Bine macar ca nu au copiat denumirea .

 • Viorel Predatorul

  Cred că Samsung i-a așteptat pe ăia de la Apple să le arate cum se face ecranul. Nu vezi că vor lansa Galaxy X doar după ce Apple a patentat un desen pentru un smartphone pliabil similar?
  Hai, spune-le tu Brutus…

 • Viorel Predatorul

  E posibil, dar așa avansează tehnologia, cu pași mici.

 • Srb Srb

  Yeah baby

 • George89

  Cam ai dreptate, dar data de lansare e fixata în 2018 (undeva)

 • George89

  Asa este, Samsung a folosit înaintea Apple litera X (in brevetul de invenție) , oricum au fost alții înainte ( Motorola Moto X, OnePlus X etc)

 • George89

  Diferența între Galaxy X și Axon M este ca Galaxy X urmează a fi primul smartphone pliabil fata balamale, iar Axon M este doar un smartphone dual screen cu balamale (cam deplasat în mijloc)

 • Visan Teodor

  Samsung cam amână lansarea telefonului asta.Poate exagerez puțin,dar se vorbește de el aproape de pe vremea când eram copil.

 • Mateo Karlsson

  :)))

 • icetkk

  Dacă tot ducem totul la extrem, află că Mac OS X Server a apărut în 1999, iar Mac OS X în 2001.
  Pe atunci OnePlus nu era nici măcar în plan, Motorola cu Samsung se duelau în clapete (V50 și N200).

 • George89

  Știi ca aici e vb de smartphone-uri și nu de PC uri nu?

 • icetkk

  Ce voiam eu să subliniez este că Apple în ‘99 a decis că pe a zecea versiune majoră de produs să o denumească X. Acum a făcut același lucru.

 • ibadea

  ce te face sa crezi ca ma intereaza parerea ta? iar cand nu te duce capul apelezi la jigniri? multumim ca te-ai nascut si ca stii sa folosesti tastatura

 • George89

  Ideea este ca Apple nu a fost prima companie care folosește litera X, deci implicit nu e vb de copiere cum sugerează userul Adioff

 • icetkk

  Userul Adioff este puțin deplasat. Nici eu nu susțin că este vorba de copiere, dar asta pentru că Apple folosește o strategie de branding pe care a mai folosit-o acum 18 ani.
  Eu doar combăteam argumentul tău, care spunea că alții (Moto X, OnePlus X) au folosit înaintea calor de la Apple “X” în denumire. Ei bine, nu, chiar dacă nu e vorba tot de smartphone, ideea e aceeași, a zecea generație din gamă denumită cu cifră romană.

  Moto X nu are legătură cu 10, și nici OnePlus X.