Samsung Galaxy X. Data de Lansare stabilita de Samsung

Samsung Galaxy X are deja data de lansare stabilita de catre compania Samsung, noul telefon mobil urmand a isi face aparitia mult mai devreme decat crezi.

Samsung Galaxy X, telefonul asteptat de foarte multi fani ai companiei Samsung, pare sa aiba o data de lansare pregatita de catre compania Samsung dupa luni si luni de zvonuri privind lansarea. Samsung Galaxy X este un smartphone pliabil pe care compania Samsung vrea sa il lanseze pe piata in cursul anului 2018, telefonul fiind in proces de dezvoltare inca din cursul acestui an, dar deocamdata nu e pregatit pentru lansare.

Samsung Galaxy X va avea un ecran care poate fi indoit exact precum o foaie de hartie, aceasta fiind o prmiera pentru lumea smartphone-urilor, iar 2018 urmeaza sa ne aduca telefonul pe piata. Samsung Galaxy X are noul ecran impresionant confirmat chiar de catre presedintele diviziei Samsung care l-a creat pentru consumatori, deci vorbim despre informatii care vin direct de la sursa, nu de la parteneri.

Samsung Galaxy X va fi lansat la inceputul anului viitor, conform presedintelui diviziei Samsung care produce ecrane, acesta anuntand in mod oficial planurile celor din Coreea de Sud. Samsung Galaxy X este si denumirea pe care telefonul urmeaza sa o primeasca, ea fiind deasemenea confirmata de catre oficialul celor de la Samsung, deci detaliile noului telefon sunt cat se poate de clarein acest moment.

Samsung Galaxy X. Data de Lansare stabilita de Samsung

Samsung Galaxy X va avea o tehnologie complet noua utilizata pentru acest ecran pliabil pe care compania coreeana il va folosi, el urmand a permite indoirea telefonului mobil. Vorbim despre o tehnologie la care cei de la Samsung lucreaza de ceva vreme si care va permite indoirea Samsung Galaxy X in doua bucati, exact precum o foaie de hartie, componentele urmand a fi integrate in ambele parti ale telefonului.

“Samsung has applied for a number of technology patents for foldable smartphones in order to preempt the foldable display market,” said an official of the industry. “But as the product is not officially released, it will be vital to the success of the product how much related technology is applied.”

Samsung Galaxy X nu va fi primul smartphone care va avea componentele integrate in acest mod, iar acum o saptamana v-am vorbit despre ZTE Axon M care are asemenea caracteristici. Acel telefon are deasemenea un eran pliabil care se deschide si permite vizualizarea de imagini pe doua ecrane in format wide, Samsung Galaxy X urmand a oferi o experienta similara clientilor.

Samsung Galaxy X urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Samsung in prima parte a anului viitor, cel mai probabil dupa ce Samsung Galaxy S9 isi va face in mod oficial aparitia. Nu se stie deocamdata cat va costa Samsung Galaxy X dupa ce va fi lansat oficial, dar cel mai probabil nu va fi foarte ieftin pentru ca vorbim despre tehnologii noi pe care coreenii le folosesc in produsul lor.

Samsung Galaxy X lansare