Apple Music ramane fara un om Cheie pentru Platforma

Apple Music va ramane fara un om extrem de important in cursul anului 2018, acesta asteptand doar alocarea unor bonusuri pentru a parasi compania Apple.

apple music om cheie

Apple Music, platforma de streaming audio a companiei Apple, va ramane fara unul dintre cei mai importanti oameni care a contribuit la cresterea sa pana in acest moment. Vorbim despre Jimmy Iovine, unul dintre co-fondatorii companiei Beats cumparate de catre Apple, el fiind unul dintre cei mai cunoscuti producatori de muzica si unul dintre oamenii care a construit Apple Music.

Apple Music a beneficiat din plin de relatiile pe care Jimmy Iovine le are in industria muzicala din SUA, el ajungand la Apple impreuna cu angajatii Beats, insa se pare ca va pleca in 2018. Iovine intentioneaza sa paraseasca Apple in luna august, cand ii vor intra o serie de actiuni Apple ca parte a contractului de angajare in cadrul companiei, deci asteapta inca o serie de bani inainte de a pleca.

Iovine pleaca din cadrul Apple pentru ca viziunea sa cu privire la Apple Music este cu mult diferita fata de cea a altor manageri din cadrul companiei, inclusiv vicepresedintele sernior, Eddy Cue. Faptul ca Iovine asteapta luna august pentru a parasi Apple doar pentru a primi bonusurile pe care compania le ofera sugereaza faptul ca interesul sau in momentul de fata e legat doar de bani, nu de Apple Music.

“Jimmy Iovine, leader of Apple Inc.’s music-streaming service, is planning to part ways with the company in August after receiving a final payout from the $3 billion Beats Electronics deal, according to a person familiar with the matter. Iovine, 64, is unlikely to stay even if he gets a new offer.”

Apple Music a avut parte de o crestere extraordinara multumita lui Jimmy Iovine, dar si a lui Dr. Dre, al doilea ramanand in continuare in cadrul companiei Apple, cel putin in baza a ceea ce se stie acum. Apple Music va pierde un om extrem de important prin plecarea lui Jimmy Iovine, ar asta ar putea-o costa exclusivitati cu artistii si posibil o parte dintre abonati.

1 COMENTARIU