iOS 11.2.5 beta 3 vs iOS 11.2.1 – Comparatia Performantelor

iOS 11.2.5 beta 3 si iOS 11.2.1 au performantele comparate pe iPhone pentru a ni se arata cum au evoluat ele in ultimele saptamani de testare.

iOS 11.2.5 beta 3 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru toti cei interesati. Vorbim despre o actualizare care vine ca o surpriza pentru ca nu e una intermediara, ci una minora, dar iOS 11.2.5 beta 3 este totusi testata acum.

iOS 11.2.5 beta 3 are parte si de o comparatie a performantelor cu iOS 11.2.1, iar la o prima vedere putem observa un mic regres in noua versiune in comparatie cu cea veche. Compania Apple a redus performantele iOS 11.2.5 beta 3 in comparatie cu iOS 11.2.1, insa diferenta nu este una chiar atat de mare precum v-ati astepta, ba din contra.

iOS 11.2.5 beta 3 este cu putin mai incet decat iOS 11.2.1, compania Apple reducand intr-o mica masura performantele, dar in viata de zi cu zi un ar trebui sa ne afecteze prea mult. Avand in vedere ca iOS 11.2.5 beta 3 este testat deocamdata in versiune beta, se vor schimba multe lucruri pana in momentul lansarii versiunii finale, asa ca performantele s-ar putea imbunatati.

iOS 11.2.5 beta 3 vs iOS 11.2.1 – Comparatia Performantelor

20 COMENTARII

  1. De fiecare data aproape, și la fiecare actualizare de soft, spunem ca exista un regres in performante, dar care vezi doamne nu ne afectează prea mult..!
    Dacă ne gândim ca la trei sau patru astfel de actualizări pe an, performanțele scad cu 2, 3, sau 5%, atunci la sfârșit de an, după ce deja un iPhone 8 plus de exemplu îmbătrânește deja un an, sau un iPhone X, atunci înțelegem de ce device urile noastre devin mai slabe in performante!

  2. Din punctul meu de vedere ar trebui ca cel puțin pe parcursul primului an de utilizare, iPhone ul sau iPad ul nostru cumpărat de nou la începutul acelui an, (făcând socoteala de la data primei lansari in România), sa și mențină aceleași performante ca atunci când a fost scos din cutie!

  3. Pai isi mentine performantele un an. iPhone-ul meu 7 a mers perfect pana la iOS 11, apoi au inceput problemele. Din punctul meu de vedere ar trebui sa isi mentina vreo 2-3 ani performantele, luand in calcul pretul.

    Mie mi-e mila de cei care-si cumpara acum, la oferta, iPhone 5SE, 6 sau 6s.

  4. Nu vezi îmbunătățiri decât într-adevăr e trottled telefonul, adică dacă e bateria stricata. Daca ai baterie mai veche, dar ok, nu te aștepta la îmbunătățirii. Nici nu ți-o schimba in service, teoretic.

  5. Nu e chiar așa, adică eu nu ma plâng de performanțele iPhone 7, care deja are un an vechime. Merge foarte bine, singura problema e consumul bateriei exagerat și nejustificat de mare.

  6. iPhone 7 cu 10.3.3 merge foarte bine. Sunt mulțumit la orice capitol (performanța și baterie). Fratele meu are tot iPhone 7, în aceeași data cumpărat, însă cu iOS 11 este prăpăd… Bateria este foarte slaba, i se blochează din senin telefonul pentru ~ 15, 20 secunde etc. Deci am ajuns la concluzia ca update urile sunt făcute mai mult pentru a scădea performanțele, nu pentru a veni în ajutorul nostru

  7. Andrews, ce te-a făcut să crezi că update-urile de la iOS 11 te ajută la perfomanțele sau la baterie??
    Sigur că asta intenționează Apple

  8. La modul cel mai serios acum, mi se desfasoara in fata un film la un abatator, cu vacuțe inghesuite ordonat, cu un iphone in fata si cu niste ventuze diabolice infipte in țâțe din care Apple mulge din ce in ce mai mult pana la usuca efectiv. Totul pare desprins dintr-o animatie facuta de Steve Cutts.

    Sa nu se inteleaga gresit. Nu asociez posesorii de iphone cu vite…Apple o face tratandu-va asa.

  9. De placut nu cred ca place nimanui. Nu ai cum sa te bucuri cand stii ca telefonul tau va imbatrani prematur din cauza unui update de soft. Nu am vazut pe nimeni sa ii apere, ba din contra, vad procese impotriva Apple si lume extrem de nemultumita.

  10. Aici ai perfecta dreptate. Nu ma consider fanboy dar am luat si s8 martie si in toamna Note 8. Mi se pare un telefon excelent ?