iOS 11.2.2 Download pentru iPhone si iPad

IOS 11.2.2 este disponibil pentru download pe iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare putand fi mai apoi instalata prin intermediul iTunes.

ios 11.2.2 download iphone ipad

iOS 11.2.2 a fost lansat in aceasta seara pentru iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple oferind inclusiv ipsw-urile care permit instalarea sistemului de operare prin iTunes. Trebuie mai intai sa facem download pentru fiecare ipsw in parte al iOS 11.2.2 in calculatoarele noastre, ele putand fi mai apoi selectate pentru instalare.

iOS 11.2.2 poate fi instalat cel mai usor folosint sistemul Software Update, Actualizare Software, direct din aplicatia Settings, Configurari, insa nu toata lumea are nevoie doar de asta. In cazul in care vreti sa faceti o reinstalare completa a sistemului de operare folosind iTunes, atunci un ipsw al iOS 11.2.2 este necesar pentru download.

iOS 11.2.2 Download pentru iPhone si iPad

iOS 11.2.2 este disponibil pentru download in momentul de fata pe iPhone si iPad folosind link-urile disponibile mai jos :

11 COMENTARII

  1. Nu pierzi nimic dacă aștepți jailbreak. Acesta este deja disponibil. De fapt, așteptăm o soluție pentru instalarea pachetelor similare celor din repo-urile cydia.

  2. Am 2 întrebări :
    1. Dacă îmi schimb bateria, rămân la aceeași versiune de iOS (adică 10.3.3), nu?;
    2. Mie nu îmi găsește “offsets” când vreau să fac jb cu Helix. Ce îmi recomandați?

  3. Incercat Geekbench 4 cu noul update si imi da cu 300 de puncte mai mult in multicore(10567 de pe la 10270 anterior),..testat de 2 ori…parca nu era deajuns de puternic,hai sa mai adaugam niste putere:)),nu e rau..

  4. pe ios 11.2.2 nu mai imi apar notificarile pe ecranul blocat, nici ceas, absolut nimic. daca ii dau restart, le afiseaza dar dupa 10, 15 minute iar apare problema. mai are cineva situatia aceasta ? (iphone 8 plus)

  5. Salut @zaonero:disqus solutie de jailbreak pe 11.2.1 este ? vreau neeaparat jb pe tel, si pe net vad numai tutoriale proaste. Stima