iOS 11.2.2 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.2.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, o probema serioasa fiind rezolvata de catre cei din Cupertino pentru clienti.

iOS 11.2.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara de catre compania Apple, aparitia sa fiind asteptata chiar din momentul in care prima versiune beta a iOS 11.2.5 a fost oferita pentru dezvoltatori. Compania Apple a lansat iOS 11.2.2 pentru toti utilizatorii iPhone si iPad si recomanda instalarea actualizarii chiar in acest moment, ea aducand o schimbare majora de securitate pentru noi.

iOS 11.2.2 aduce cel mai probabil o schimbare care blocheaza complet vulnerabilitatile Meltdown si Spectre, cele care au “pus internetul pe jar” dupa ce au fost anuntate la inceputul saptamanii trecute. Ele permit exploatarea telefoanelor mobile, a tabletelor si a calculatoarelor din cauza modului in care au fost gandite procesoarele lor, iar iOS 11.2.2 repara totul complet pe iPhone si iPad.

iOS 11.2.2 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.2.2 vine la doar cateva zile dupa ce Apple a recunoscut faptul ca toate iPhone, iPad si iPod Touch sunt afectate de catre vulnerabilitatile Meltdown si Spectre, dar si ca o actualizare a iOS va fi necesara pentru a le proteja complet. Meltdown a fost rezolvat incepand cu iOS 11.2.1, insa Spectre este rezolvat abia incepand cu iOS 11.2.2, iar asta deoarece prin Safari si Javascript putea fi exploatat oricand.

“Available for: iPhone 5s and later, iPad Air and later, and iPod touch 6th generation. Description: iOS 11.2.2 includes security improvements to Safari and WebKit to mitigate the effects of Spectre (CVE-2017-5753 and CVE-2017-5715).

We would like to acknowledge Jann Horn of Google Project Zero; and Paul Kocher in collaboration with Daniel Genkin of University of Pennsylvania and University of Maryland, Daniel Gruss of Graz University of Technology, Werner Haas of Cyberus Technology, Mike Hamburg of Rambus (Cryptography Research Division), Moritz Lipp of Graz University of Technology, Stefan Mangard of Graz University of Technology, Thomas Prescher of Cyberus Technology, Michael Schwarz of Graz University of Technology, and Yuval Yarom of University of Adelaide and Data61 for their assistance.”

iOS 11.2.2 rezolva complet problema cu Spetre, iar acum toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile sunt protejate in totalitate impotriva acestei probleme extrem de importante a procesoarelor terminalelor. Avand in vedere importanta majora a actualizarii de securitate pe care o aduce iOS 11.2.2, este recomandabil sa instalati aceasta versiune a sistemului de operare chiar acum pe produsele voastre.

iOS 11.2.2

41 COMENTARII

  1. Ce mai contează? Oricum ți-a spus Apple oficial ca trebuie sa schimbi bateria ca după 1 an nu mai este bună. Așa ca actualizează cu încredere și nu uita sa schimbi bateria.

  2. Cred ca acest srb trebui sa citeasca celebrul roman al lui Dostoievski ….ma ajutati voi sa ii spunem numele romanului ??? Va multumesc

  3. Taci ma, sa nu baneze pe nimeni. Lasa-l sa abereze daca vrea. Fiecare e liber sa spuna ce vrea. Exista butonul de block daca te deranjeaza cineva.

  4. vezi ca ti-a scris Dan Balan sa taci…nu stiam ca voi vorbiti aici si nu scrieti…
    Esti cumva sclavul lui Dan? faci ceea ce iti spune el? Hal de barbat/baiat

  5. Neeh,din cauza mea inca mai merge economia Ro. Altii sunt prea inculti si inapti sa castige bani adevarati,altii dau bir cu fugitii in alte tari

  6. Inutil, lipsit de esența, caraghios, fără culoare și gust, fără discernământ, invidios, grandoman, fără principii sau linii călăuzitoare, mitocan și ma opresc … îl știm ce ceva vreme

  7. E el, cel ce face umbra degeaba pământului. Cum draq in toată lumea asta a www-ului, a poposit tocmai aici ???

  8. Exagerări. Simpla ignorare va rezolva problema ! Sunteți toți Off topic ! Sfatul meu este sa opriți telenovela asta aici

  9. Srb srb cel mai BALMAT om de pe acest site . Iti recomand sa citesti romanul IDIOTUL de celebrul FEODOR Dostoievski . Relaxare placuta , in cazul tau un chin

  10. Srb srb cel mai BLAMAT om de pe acest site . Iti recomand sa citesti romanul IDIOTUL de celebrul FEODOR Dostoievski . Relaxare placuta , in cazul tau un chin

  11. Tocmai ma, asta e problema ca suntem egali. Așa ca, ma F(p), vorbesc cum am eu chef. Ma înțelegi, ma? Noah bun, bine ca am clarificat asta.

  12. De ce, mereu, trebuie sa faci comparații de genul? Iți place să-i instigi pe “androiști”? Ca să ce? Poate că sunt în urmă și mai au de așteptat. Lasă-i să aștepte, “iosiștii” au scăpat.

  13. Vezi mă? In cazul de fata tu ar trebui sa fii banat. Ai insultat deja 2 persoane in comentarii. Ai grija cum te comporți, mă.