Prima Pagina CES 2018 CES 2018: Spartan lanseaza Boxeri care te Protejeaza de Radiatiile Telefonului

CES 2018: Spartan lanseaza Boxeri care te Protejeaza de Radiatiile Telefonului

CES 2018 ne aduce de la compania Spartan o pereche de boxeri care iti protejeaza barbatia de radiatiile telefonului mobil si a echipamentelor Wi-Fi.

CES 2018 Spartan boxeri protejeaza radiatii

CES 2018 aduce o premiera foarte interesanta pentru cei care vor sa fie protejati de radiatiile emise de catre telefoane mobile si retele Wi-Fi, sau accesorii Bluetooth, mai exact o pereche de boxeri. Vorbim despre o pereche speciala de boxeri care contine izolatie ce protejeaza “barbatia” oricarui barbat impotriva radiatiilor emise in jurul sau, lucru care ar putea genera multe vanzari.

Spartan a creat boxerii dintr-un material special care este in proportie de 35% facut folosind fibre de argint, iar asa poate bloca pana la 99% dintre radiatiile emise de catre telefoanele mobile si retelele Wi-Fi. Boxerii au facut parte dintr-un proiect al Kickstarter, care a fost finantat, iar asa Spartan a reusit sa isi aduca produsul la CES 2018, suma obtinuta fiind de 4 ori mai mare decat cea ceruta.

Bun, boxerii au un design frumos, sunt facuti pentru cam orice fel de marime si cred ca ideea in sine este buna, chiar daca foarte multa lume va considera ca se profita de paranoia multor barbati in legatura cu radiatiile. Fie ca tineti un telefon in buzunar, sau un laptop pe brate, veti fi radiati in mod constant, iar boxerii celor de la Spartan va pot proteja impotriva a 99% dintre radiatiile emise.

Spartan cere 40 de dolari pentru o pereche de boxeri cu protectie de acest gen, deci nu vorbim despre un produs ieftin, dar nimic inovator nu este ieftin, asa ca persoanele interesate vor trebui sa sustina ideea cu pretul stabilit. Voi ce parere aveti despre acesti boxeri ? Ati fi dispusi sa cumparati o asemenea pereche de boxeri la un asemenea pret ?

 • BurN®

  Decât o cârpa de tricou din mall care poate costa mai mult de 40$ mi se pare ieftin! Dacă apare in ro sa va fi disponibil evident as da banii pe așa ceva

 • Terrymada

  Chiar nu e scump deloc…sa fim seriosi exista boxeri care chiar depasesc 40 de dolari si nu fac nimic special ci doar apartin unui anume brand.

 • Well, fudulia e altceva.

 • Desigur trebuie sa iti cumperi cateva perechi, deci sute de dolari :))

 • Cody

  5-7 perechi sunt suficiente. Merită investiția pentru 3 ani.

 • Giorgiana Diana

  În comparație cu poza din articol, boxerii atârnă ca pe gard pe tipul din videoclip, unde mai pui că în spate, una dintre marginile boxerilor era întoarsă pe dos. Ewww…

 • El își ia o pereche pentru tot anul.

 • Eu ii prefer pe cei din bumbac, la 9€ pachetul de 3 bucăți. Restul e cancan.

 • Dan

  E pueril să crezi că ești expus radiatiilor electromagnetice doar atunci când ții un telefon în buzunar sau un laptop în brațe. Îmi amintesc de un documentar care explica atât de frumos cum trăim noi literalmente învăluiți non-stop de unde electromagnetice, provenite nu doar de la banalul router Wi-Fi de la birou sau de acasă, ori de la propriul smartphone, ci și de la telefoanele celor din jurul nostru, routere din vecinătate, smart TVs, device-uri capabile Bluetooth and so on and so forth. Hai să nu ne mai mințim singuri și să ne bucurăm de viață așa cum e. Peace!

 • B06DAN

  Cum se numeste documentariul respectiv @responsiv_ro:disqus

 • Asta înseamnă ca ești un om informat și educat tehnologic vorbind. Trebuie sa fii un om care a crescut la țara cu caprele și nu a ieșit nici o data din satul natal ca sa crezi ca o pereche de chiloți îți va proteja cucul de radiații. Cum spui și tu, aceste radiații sunt peste tot in jurul nostru, nimeni și nimic nu ne poate feri de ele, cu atât mai puțin niște chiloți de 40€. Soluția reala ar fi, un buncăr, o peșteră, in pădure sau un costum de astronaut.

 • Jos pălăria pentru oameni ca tine care încă mai gândesc cu capul și nu cu cucul radiat.

 • Dan

  Likewise. Sau mai bine zis, welcome to the club! 🙂

 • Dan

  De acord. Ai uitat să menționezi insula pustie ca o altă soluție :))))) On a more serious note, nu există dovezi, din alea susținute cu argumente științifice, care să demonstreze în mod clar și fără urmă de îndoială că radiațiile electromagnetice din jurul nostru au efecte cu adevărat destructive asupra țesuturilor organice la nivel celular. Nu mă refer la cele de înaltă intensitate, industriale, ci la astea care ne oferă beneficiile tehnologiei wireless, cele pe care le-am enumerat mai sus. Dar se pare că e în natura umană să facem cal de curse din țânțar. Senzaționalul se va vinde bine întotdeauna.

 • Dan

  A fost difuzat la un post tv danez, în 2016, dacă nu greșesc. Se numea parcă ”Sandheden om det digitale liv” (adevărul despre viața digitală), dar nu-mi amintesc cu exactitate, a trecut ceva vreme de atunci.

 • cris

  Sta ca pe gard ca nu a avut pe ce sa atârne , nici in fata , nici in spate 🤣🤣🤣🤣