CES 2018: Spartan lanseaza Boxeri care te Protejeaza de Radiatiile Telefonului

CES 2018 ne aduce de la compania Spartan o pereche de boxeri care iti protejeaza barbatia de radiatiile telefonului mobil si a echipamentelor Wi-Fi.

CES 2018 Spartan boxeri protejeaza radiatii

CES 2018 aduce o premiera foarte interesanta pentru cei care vor sa fie protejati de radiatiile emise de catre telefoane mobile si retele Wi-Fi, sau accesorii Bluetooth, mai exact o pereche de boxeri. Vorbim despre o pereche speciala de boxeri care contine izolatie ce protejeaza “barbatia” oricarui barbat impotriva radiatiilor emise in jurul sau, lucru care ar putea genera multe vanzari.

Spartan a creat boxerii dintr-un material special care este in proportie de 35% facut folosind fibre de argint, iar asa poate bloca pana la 99% dintre radiatiile emise de catre telefoanele mobile si retelele Wi-Fi. Boxerii au facut parte dintr-un proiect al Kickstarter, care a fost finantat, iar asa Spartan a reusit sa isi aduca produsul la CES 2018, suma obtinuta fiind de 4 ori mai mare decat cea ceruta.

Bun, boxerii au un design frumos, sunt facuti pentru cam orice fel de marime si cred ca ideea in sine este buna, chiar daca foarte multa lume va considera ca se profita de paranoia multor barbati in legatura cu radiatiile. Fie ca tineti un telefon in buzunar, sau un laptop pe brate, veti fi radiati in mod constant, iar boxerii celor de la Spartan va pot proteja impotriva a 99% dintre radiatiile emise.

Spartan cere 40 de dolari pentru o pereche de boxeri cu protectie de acest gen, deci nu vorbim despre un produs ieftin, dar nimic inovator nu este ieftin, asa ca persoanele interesate vor trebui sa sustina ideea cu pretul stabilit. Voi ce parere aveti despre acesti boxeri ? Ati fi dispusi sa cumparati o asemenea pereche de boxeri la un asemenea pret ?