CES 2018: SanDisk lanseaza Stick-ul USB de 1 TB

CES 2018 sandisk stick usb-c 1 TB

CES 2018 ne aduce un produs extrem de interesant de la compania SanDisk, ea anuntand cel mai mic stick USB-C cu capacitate de 1 TB. Vorbim despre un stick USB-C care are dimensiuni mult mai mici decat s-ar fi asteptat cei care ar auzi ca el ofera 1 TB de spatiu de stocare, mai mult decat majoritatea calculatoarelor is laptop-urilor.

SanDisk are deocamdata doar un prototip al acestui stick USB-C de 1 T la CES 2018, insa informatii privind lansarea produsului n-au fost deocamdata oferite. Compania a prezentat deocamdata produsul si a anuntat ca il va lansa pe pietele globale, dar nu se stie si cand ar putea sa ajunga, sau ce pret colosal ar urma sa fie stabilit pentru el.

Un SSD portabil de 1 TB poate costa pana la 350 de dolari in momentul de fata, iar aici vorbim despre preturile cele mai mici, deci un stick USB-C cu aceasta capacitate ar urma sa fie mai scump. E de asteptat ca SanDisk sa ceara peste 400 de dolari pentru acest stick USB-C cand il va lansa, dar cu siguranta va gasi si clienti pentru el.

In ciuda pretului mare de vanzare, SanDisk ar putea oferi o solutie foarte simpla pentru multa lume pentru a stoca rapid fisiere de capacitate mare si de a le accesa oriunde. Stick-ul va fi compatibil inclusiv cu telefoanele Android, astfel ca va fi o solutie excelenta pentru cei cu fisiere importante.