Prima Pagina Apple Apple este cea mai Inovatoare companie

Apple este cea mai Inovatoare companie

Apple a fost declarata drept cea mai inovatoare compaine americana, intrecandu-si la o distanta considerabila competitorii din diverse piete.

Apple inovatoare companie

Apple este cea mai inovatoare companie din SUA, conform unui nou studiu care are in vedere 12 dintre cele mai mari companii care activeaza pe taramul american, pozitionarea celor din Cupertino fiind interesanta. Vorbim despre un studiu facut pe 2200 de persoane intre 4 si 5 ianuarie a acestui an de catre o companie numita Morning Consult, deci luati-l ca atare.

Apple este plasata pe prima pozitie in acest top de 12 mari corporatii care activeaza in SUA, 26% dintre participanti alegandu-i pe cei din Cupertino in topul inovatorilor din SUA. Pe pozitia a doua regasim compania Samsung, cu 14% dintre voturile oferite de catre americani, Google ocupand pozitia a 3-a cu 11%, Microsoft a patra cu 9%, iar cei de la Amazon incheie top 5 cu 8%.

LG, Sony, IBM, Intel, HP, GE si Honeywell sunt deasemenea prezente in acest top al marilor inovatori din SUA, insa ultima companie nu a reusit sa adune nici macar un vot de la participantii la studiu. Cum a ajuns Apple in topul celor mai inovatoare companii din SUA poate fi explicat intr-o varietate de moduri, dar cred ca marketing-ul este cheia pentru succesul in randul consumatorilor.

“When U.S. adults were asked which consumer technology company is the most innovative, Apple Inc. was the clear winner among a list of 12 businesses, chosen by 26 percent of the 2,201 participants in a recent Morning Consult survey. Samsung Electronics Co. came in second, at 14 percent.”

Indiferent cat de inovator este produsul unei companii, daca nu e promovat cum trebuie, nu genereaza interes, iar Apple se pricepe extrem de bine sa isi promoveze produsele in randul consumatorilor. Este discutabil daca Apple este cea mai inovatoare companie americana sau nu, dar cred ca acolo “sus” era loc si pentru alte companii care investesc mult in cercetare si dezvoltare.

Voi ce parere aveti, este Apple cea mai inovatoare companie din SUA ?

Apple inovatoare companie

 • Dani

  Si unde este inovația? Americani..

 • Ismail30

  Se știe ! Știre inutila!

 • Iulian

  2200 de persoane = zero !
  nu a mai inovat nimic de câțiva ani încoace, de îmbunătățit nici vorba, display-ul ala cu breton stau și ma gândesc cine l-o fi visat noaptea și cât de mare inginer in companie o fi de nu s-a găsit nimeni sa-i dea un capac și sa-i spună ca e hidos …

 • Srb Srb

  Logic, cei cu creier inteleg de ce este. Totul se invarte in jurul Apple

 • Srb Srb

  stai calm ca putini inteleg “acel breton” voi vedeti taietura…cei ce inteleg observa indoitura pt electronice, ceea ce nimeni nu a mai facut…mai ales in zeci de milioane de bucati

 • Adioff

  Jos palaria ! X-ul este o inovatie , brrtonul este o necesitate daca vrei ecran pe toata suprafata .

 • Bogdan

  Daca e facut studiul in sua era si culmea sa fie altfel. Nu doar ca e companie americana dar iphone ul e foarte popular la ei

 • V.P

  Am vazut ,, totul se invarte in jurul Apple , procesele se invart si ele in jurul Apple , sunt desfiintati pe toate posturile Tv din lume .

 • Visan Teodor

  Bravo,sa limitezi performanțele telefoanelor pentru a nu fi nevoit sa recunoști că pui in ele baterii proaste,asta da inovație.

 • Szikla5G

  Inovat pe mamica-sa , cumpara firme ce chiar inoveaza si fac tehnologi uimitoare ca apoi ei sa “inoveze” integrarea in device-urile lor , hai ca hardware-ul de baza il fac ei sa fie compatibil cu ce au de adaugat , nici face id nu a fost dezvoltat de ei , poate idea ,dau o geana data peste gard gen ” in firma aia ce fac aia…..oare vand ?” ……astea sunt stiri de glorificare aiurea …..software nu mai zic , cercetare prea putina , steve jobs se tine de frunte acolo unde e , apropo bretonul ….unde naiba a fost john ive cand sa lucrat la aspectul displayului ??? Nu era in viziunea lui Steve “ceva urat” ….. paaaana mea

 • ioany

  Daca nici limitarea performantelor Iphone nu e cea mai mare inovatie posibila … Pai nu trebuie sa merga prostimea anual sa dea 1000 de euro pe o petarda noua care sa aiba performante sub o chinezarie de 300-400 ? Si apoi sa exclame …Superb.

 • Srb Srb

  TOT !!! Nu conteaza ca din perspectiva ta este de bine sau de rau

 • Viorel Predatorul

  Atenție! Este vorba despre percepția consumatorilor despre cât de inovatoare este Apple. Este o uriașă diferență între “a fi inovator” și “a fi perceput drept inovator”

 • Srb Srb

  Pai daca nu oamenii te considera inovator atunci cine? Animalele?
  Stai jos ca esti de kkt. Asta este perceptia ta

 • mnaat

  Bai Srb , papagalule cum poti sa tragi tu concluzi pe un atudiu facut in america pe 2200 de oameni . Papagalule inocent america nu inseama toata lumea si 2200 nu inseamna populatie globului , pacaliciule ,

 • mnaat

  Mai lasa-ne cu comentariile tale de kkt ca ne scarbesti de tot , nu cred ca exista un om pe aici cu mai multa prostie in cap decat tine

 • Bk85

  Srb, mai de graba tu esti de “kkt”, ca sa te citez. Da-mi ultimele inovatii ale lui Apple de anul asta sau anul trecut.. Toti putem fi de acord ca bretonul lui X e considerat a fi un element inestetic si nu inovatie.

 • richard

  Esti inovator in fct de nr de brevete, nr de brevete transpuse in produse prototip si de masa, respectiv dupa cate tehnologii patentezi ca si companie. Nicidecum dupa bunul plac a unei multimi.

 • Srb Srb

  brevete pot sa faca oricine…degeaba ai inregistrate 1 miliard de brevete pe an daca niciunul devine practic in viata reala. Oamenii sunt cheia…cine inregistreaza brevetele? nu niste oameni? cine foloseste tehnologia, nu oamenii? OMUL inca este la putere pe planeta asta si nu animalul sau robotul

 • Hitman

  Inovatie? O buna parte din componentele iPhone sunt inovatie Samsung…nand-urile de memorie interna,ram-ul,display-ul,iar restul pieselor de la alti producatori. Unde este inovatia? Da,este la iOS…dar oare cat de inovator a fost si acest OS din moment ce nu il gasim inclus in majoritatea smart tv-urilor,la masini si la diverse produse care folosesc open source? Vom afla si vom vedea. Concurenta este mare.