Apple este cea mai Inovatoare companie

Apple a fost declarata drept cea mai inovatoare compaine americana, intrecandu-si la o distanta considerabila competitorii din diverse piete.

Apple inovatoare companie

Apple este cea mai inovatoare companie din SUA, conform unui nou studiu care are in vedere 12 dintre cele mai mari companii care activeaza pe taramul american, pozitionarea celor din Cupertino fiind interesanta. Vorbim despre un studiu facut pe 2200 de persoane intre 4 si 5 ianuarie a acestui an de catre o companie numita Morning Consult, deci luati-l ca atare.

Apple este plasata pe prima pozitie in acest top de 12 mari corporatii care activeaza in SUA, 26% dintre participanti alegandu-i pe cei din Cupertino in topul inovatorilor din SUA. Pe pozitia a doua regasim compania Samsung, cu 14% dintre voturile oferite de catre americani, Google ocupand pozitia a 3-a cu 11%, Microsoft a patra cu 9%, iar cei de la Amazon incheie top 5 cu 8%.

LG, Sony, IBM, Intel, HP, GE si Honeywell sunt deasemenea prezente in acest top al marilor inovatori din SUA, insa ultima companie nu a reusit sa adune nici macar un vot de la participantii la studiu. Cum a ajuns Apple in topul celor mai inovatoare companii din SUA poate fi explicat intr-o varietate de moduri, dar cred ca marketing-ul este cheia pentru succesul in randul consumatorilor.

“When U.S. adults were asked which consumer technology company is the most innovative, Apple Inc. was the clear winner among a list of 12 businesses, chosen by 26 percent of the 2,201 participants in a recent Morning Consult survey. Samsung Electronics Co. came in second, at 14 percent.”

Indiferent cat de inovator este produsul unei companii, daca nu e promovat cum trebuie, nu genereaza interes, iar Apple se pricepe extrem de bine sa isi promoveze produsele in randul consumatorilor. Este discutabil daca Apple este cea mai inovatoare companie americana sau nu, dar cred ca acolo “sus” era loc si pentru alte companii care investesc mult in cercetare si dezvoltare.

Voi ce parere aveti, este Apple cea mai inovatoare companie din SUA ?

Apple inovatoare companie