Casa Alba a Interzis Utilizarea Apple Watch

apple watch interzis casa alba

Casa Alba a interzis acum ceva timp utilizarea de smartphone-uri in anumite zone din interiorul sau, in principal in aripa de vest, unde are presedintele SUA biroul. Decizia de a interzice smartphone-urile este acum extinsa si la alte tipuri de gadget-uri care au Wi-Fi, Bluetooth, chip radio FM, sau orice fel de alte functii pentru transmiterea de date GSM.

Seful de cabinet al presedintelui SUA, Donald Trump, a impus aceasta noua regula, astfel ca toti cei care lucreaza, cel putin, in aripa de vest a Casei Albe nu-si vor putea folosi gadget-urile la munca. Aici includem si Apple Watch, sau orice alt smartwatch, iar asta pentru ca americanilor le este frica sa nu se “scurga” informatii compromitatoare catre presa.

Separat de smartphone-uri, tablete si smartwatch-uri, se pare ca nici macar bratarile de fitness nu pot fi folosite in unele zone ale Casei Albe, paranoia fiind la un nivel ridicat acolo. Oficial motivele implementarii acestei politici sunt pentru a opri “scurgerile” de informatii catre presa si cresterea producativitatii personalului, dar fiecare crede ce vrea.

“The policy goes further than originally expected and is not just limited to personal cell phones. It also includes laptops, smartwatches and “devices with WiFi, Bluetooth, radio, or cellular capabilities” and “any portable device that emits an electric signal and was not issued by the White House Communications Agency,” according to the memo.”

Realitatea este ca acum cateva luni iPhone-ul fostului sef de cabinet al presedintelui SUA a fost compromis si au fost accesate informatii confidentiale ale administratiei. De atunci au inceput discutiile despre interzicerea smartphone-urilor in incinta, lucru care s-a si intamplat, iar acum sunt interzise si alte tipuri de gadget-uri.

8 COMENTARII

  1. @nelu: dacă srb are mai mult de 12-13 ani este grav (adică patologic). Toate postările lui indica aceasta vârsta. Nu poate mai mult decât “superb” sau insulte. Grav este ca ‘moderatorul’ nu-i comentează niciodată postările.