WhatsApp Update Rezolva Doua Probleme Enervante

WhatsApp Probleme Enervante

WhatsApp este cea mai mare retea de mesagerie de pe planeta, iar noaptea trecuta o noua actualizare a fost lansata pentru aplicatia disponibila pentru utilizatorii iPhone. Versiunea noua a aplicatiei WhatsApp este acum disponibila in AppStore.

WhatsApp are listata ca schimbare principala rezolvarea unei probleme a iOS 7 care impiedica afisarea confirmarii de citire pentru mesajele trimise catre prietenii nostri. Separat de asta, aplicatia WhatsApp are totusi rezolvata si o problema care impiedica ascultarea mesajelor vocale in fundal, ea fiind raportata de multi tuilizatori.

  • Fixes an issue on iOS 7 where checkmarks may not appear on messages.

Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Articolul precedentAplicatia Sanatate a iPhone a Ajutat la Rezolvarea unei Crime
Articolul următoreMAG: iPhone SE are 900 LEI Reducere in Weekend
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.