Apple promoveaza Aplicatiile cu Abonamente care au perioada de Proba

apple aplicatii abonamente

Apple a creat recent in AppStore o noua sectiune de aplicatii prin care incearca sa promoveze acele aplicatii care functioneaza pe baza de abonament, dar ofera o perioada de proba. Vorbim despre o varietate de aplicatii, de la cele pentru servicii de streaming si pana la cere care ofera o varietate de alte functii utile.

Apple a schimbat in 2017 regulile pentru vanzarea de abonamente prin aplicatiile din AppStore, iar pe masura ce dezvoltatorii profita de ele, Apple incepe sa le promoveze. In aceasta idee, noua sectiune de aplicatii contine o selectie destul de exclusiva de titluri care ne permit sa le incrcam serviciile gratuit inainte de a le cumpara.

Apple stie cat de importanta este perioada de proba pentru un serviciu inainte de a-l plati lunar, iar de aceea si avem Apple Music 3 luni gratuit inainte de achizitie. Compania incearca acum sa promoveze si aplicatiile dezvoltatorilor obisnuiti, astfel ca ei vor inregistra o crestere in vanzarile lunare de abonamente prin AppStore.

Sectiunea noua de aplicatii poate fi accesata direct din aplicatia AppStore din iPhone, sau iPad si este disponibila chiar in prima pagina, dupa un scroll facut in jos. In Romania sectiunea de aplicatii are denumirea Try Something New This Year (For Free).