Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9: Functia pe care o Vreau in iPhone

Samsung Galaxy S9: Functia pe care o Vreau in iPhone

Samsung Galaxy S9 va avea o integrata o noua functie pe care o astept de cativa ani in iPhone, ea urmand a aduce bucurie pentru foarte multi fani.

samsung galaxy s9 functia vreau iphone

Samsung Galaxy S9 a fost confirmat oficial zilele trecute pentru lansare in cadrul Mobile World Congress 2018, presedintele companiei facand anuntul, insa separat de asta aflam ca o noua functie surpriza va fi inclusa in telefon. Vorbim despre o functie pe care putini producatori o mai ofera, dar care in Samsung Galaxy S9 va fi disponibila in mod standard, lucru care va bucura foarte multe persoane.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa permita ascultarea de radio FM fara a fi necesara folosirea unei conexiuni de internet, un chip dedicat urmand a fi integrat si activat in telefonul mobil al coreenilor. Samsung Galaxy S8 nu are cel putin oficial, un chip radio FM integrat de catre coreeni, insa Samsung Galaxy S9 va avea unul disponibil si va simplifica ascultarea posturilor radio la cerere.

Samsung Galaxy S9 va avea aceasta functie in timp ce in iPhone compania Apple refuza sa o ofere, obligand utilizatorii sa consume trafic de date si sa incarce retelele GSM pentru a putea asculta posturile radio preferate. In ciuda cererilor repetate facute companiei Apple de a activa functia radio FM in iPhone, americanii spun ca telefoanele nu au un asemenea chip, dar mint, iar acum Samsung Galaxy S9 va oferi functionalitatea.

Samsung Galaxy S9 – functia pe care o vreau in iPhone

Samsung Galaxy S9 va aduce o functie careia, trebuie sa recunosc, i-am resimtit lipsa in primii ani dupa ce am facut trecerea la iPhone, Apple refuzand sa ofere radio FM cel mai probabil din dorinta de a nu plati licente pentru asta. Separat, Apple vrea sa oblige lumea sa foloseasca Apple Music, deci e clar de ce n-ar vrea sa ofere radio FM, dar poate ca Samsung Galaxy S9 o va “convinge” sa o faca.

“TagStation LLC, owner of the NextRadio® app, announced today that Samsung, the largest Android handset maker in the world, is the latest device OEM to continue its support for NextRadio by unlocking the FM Chip in upcoming smartphone models in the U.S. and Canada.”

Samsung Galaxy S9 are aceasta noua functie confirmata de o companie care produce aplicatii ce permit accesarea posturilor radio FM de pe telefoanele care au o asemenea functie disponibila pentru clienti. Compania confirma ca Samsung Galaxy S9 va avea radio FM in SUA si Canada, dar e putin probabil ca functia sa nu fie oferita inclusiv in Europa, sau alte regiuni de pe planeta.

Samsung Galaxy S9 cu functie radio FM va scuti multi utilizatori de a consuma inutil trafic de date pentru a asculta posturile radio favorite, lucru care va mai decongestiona retelele si va permite folosirea traficului pentru altceva. Samsung Galaxy S9 va fi unul dintre putinele smartphone-uri premium cu o asemenea functie, dar alti producatori Android o vor oferi rapid pentru clienti.

 • Srb Srb

  La cate date avem..radio e cam useless in 2018. Astia de la samsung sunt upside down . Revin la radio

 • Olimpiu

  Date, ne-date, avem dreptul la radio clasic, dar foamea de bani elimina “concurenta” din iPhone.

 • Florin

  Da. Ar fi util un radio fm. Sunt situatii in care e posibil sa il folosesti…putine ce e drept dar daca tot se poate, de ce nu?

 • V.P

  Oamenii gandesc LOGIC !!
  Apple o sa fie obligata intr-un final sa implementeze un chip FM , bine Samsung o face pentru a aduce inca o functie in plus , Apple intotdeauna obligata .

 • Srb Srb

  care oameni? cei de la samsung? aia nu au nicio strategie…baga si scot baga si scot tot timpul…

 • V.P

  La Apple doar se scoat din ele , fara cap ca fanaticul slaveste tot ;)))

 • Srb Srb

  de ce dupa S3 nu a mai avut radio?? de ce scot rezistenta la apa si dupa o baga inapoi? de ce scot card slot si dupa aceea il baga la loc? astia sunt cei mai imbecili oameni, cei de la samsung, nici ei nu stiu ce vor,trebuie sa le zica altii

 • V.P

  Coreenii au incercat sa urmeze Apple , cum fanii lor nu sunt oite Apple sa accepte toate deciziile de kkt au cerut socoteala , si uite asa Samsung a inteles ca fanii Samsung nu se lasa pacaliti de strategii ordinare care sa reduca costurile de peoductie .

 • Srb Srb

  tu oricum nu detii nici samsung nici apple…deci kkt de pareri

 • V.P

  Eu traiesc in copac varule ;))).

 • Srb Srb

  oh NICE

 • Srb Srb

  eu bat campii?? ti-ai editat comentariu nu mai stai in copac?! doamne cat de penibil…samsung nu vine trimestrial ZECI de milioane de S…poate anual

 • adisavaro

  Radio e useless in telefon cel putin pt mine. Am avut in trecut si nu l-am folosit de doua ori in cativa ani. Radio in telefon dpmdv e depasit in era radio online-ului.

 • ibadea

  din punctul meu de vedere este inutila, cum a mai spus cineva, la cat net avem, nu mai este problema, apoi functia FM intr-un dispozitiv mic… va fi o bataie de joc, daca ar fi sa mergi undeva unde nu ai net, iti iei un radio FM capabil cu antena serioasa, ca sa nu mai zic cand esti pe drum si ba e semnal, ba nu e, ba se aude bine ba nu se aude, plus calitatea net superioara cand asculti radio pe date

 • serban07

  Eu nu ascult radio. Nu ascult ce mi se servește. Am preferințe. Ascult colecția mea de muzică. Deci nu folosesc radio pe smartphone.

 • Bk85

  Srbel, fa-ne un favor si taci vreo 2 zile.
  Pana un alta ia-ti pastilele de logica pe azi.

 • Olimpiu

  Radioul transmite si altceva, nu doar muzica serban07. Apoi e vb. si de baterie (cat consuma pe radio si cat pe date mobile), de situatii limita (cutremure de ex.). Hai sa mai si gandim …