Samsung Galaxy S9: Functia pe care o Vreau in iPhone

Samsung Galaxy S9 va avea o integrata o noua functie pe care o astept de cativa ani in iPhone, ea urmand a aduce bucurie pentru foarte multi fani.

samsung galaxy s9 functia vreau iphone

Samsung Galaxy S9 a fost confirmat oficial zilele trecute pentru lansare in cadrul Mobile World Congress 2018, presedintele companiei facand anuntul, insa separat de asta aflam ca o noua functie surpriza va fi inclusa in telefon. Vorbim despre o functie pe care putini producatori o mai ofera, dar care in Samsung Galaxy S9 va fi disponibila in mod standard, lucru care va bucura foarte multe persoane.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa permita ascultarea de radio FM fara a fi necesara folosirea unei conexiuni de internet, un chip dedicat urmand a fi integrat si activat in telefonul mobil al coreenilor. Samsung Galaxy S8 nu are cel putin oficial, un chip radio FM integrat de catre coreeni, insa Samsung Galaxy S9 va avea unul disponibil si va simplifica ascultarea posturilor radio la cerere.

Samsung Galaxy S9 va avea aceasta functie in timp ce in iPhone compania Apple refuza sa o ofere, obligand utilizatorii sa consume trafic de date si sa incarce retelele GSM pentru a putea asculta posturile radio preferate. In ciuda cererilor repetate facute companiei Apple de a activa functia radio FM in iPhone, americanii spun ca telefoanele nu au un asemenea chip, dar mint, iar acum Samsung Galaxy S9 va oferi functionalitatea.

Samsung Galaxy S9 – functia pe care o vreau in iPhone

Samsung Galaxy S9 va aduce o functie careia, trebuie sa recunosc, i-am resimtit lipsa in primii ani dupa ce am facut trecerea la iPhone, Apple refuzand sa ofere radio FM cel mai probabil din dorinta de a nu plati licente pentru asta. Separat, Apple vrea sa oblige lumea sa foloseasca Apple Music, deci e clar de ce n-ar vrea sa ofere radio FM, dar poate ca Samsung Galaxy S9 o va “convinge” sa o faca.

“TagStation LLC, owner of the NextRadio® app, announced today that Samsung, the largest Android handset maker in the world, is the latest device OEM to continue its support for NextRadio by unlocking the FM Chip in upcoming smartphone models in the U.S. and Canada.”

Samsung Galaxy S9 are aceasta noua functie confirmata de o companie care produce aplicatii ce permit accesarea posturilor radio FM de pe telefoanele care au o asemenea functie disponibila pentru clienti. Compania confirma ca Samsung Galaxy S9 va avea radio FM in SUA si Canada, dar e putin probabil ca functia sa nu fie oferita inclusiv in Europa, sau alte regiuni de pe planeta.

Samsung Galaxy S9 cu functie radio FM va scuti multi utilizatori de a consuma inutil trafic de date pentru a asculta posturile radio favorite, lucru care va mai decongestiona retelele si va permite folosirea traficului pentru altceva. Samsung Galaxy S9 va fi unul dintre putinele smartphone-uri premium cu o asemenea functie, dar alti producatori Android o vor oferi rapid pentru clienti.