iPhone XS: Surpriza la care Nimeni nu se Astepta

iPhone XS urmeaza sa beneficieze de o surpriza la care absolut nimeni nu se astepta, dar care va fi cu siguranta benefica pentru toti clientii Apple.

iPhone XS Surpriza Nimeni Astepta

iPhone XS are in pregatire o surpriza foarte interesanta de care compania Apple va profita din plin si care, in final, ar urma sa fie benefica inclusiv pentru utilizatorii care vor cumpara viitorul telefon mobil al celor din Cupertino. Vorbim despre faptul ca pentru iPhone XS cei de la Apple ar urma sa foloseasca nu doar ecrane OLED ale celor de la Samsung, ci inclusiv de la companiile LG Display si Sharp.

iPhone XS va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, iar LG Display si Sharp fac investitii masive pentru a putea furniza primele ecrane OLED pentru compania Apple chiar din cursul anului 2018. LG Display ar urma sa fie a doua companie care va furniza ecrane OLED pentru iPhone XS in 2018, in timp ce Sharp urmeaza sa fie a treia, initierea productiei pentru acest furnizor fiind ceva mai dificila.

iPhone XS si surpriza la care nimeni nu se astepta

iPhone X are ecrane OLED fabricate in exclusivitate de catre compania Samsung, de care Apple este dependenta in momentul de fata, ea cautand cu disperare solutii alternative pentru a-si diversifica producatorii. LG Display si Sharp par sa fie solutia perfecta pentru cei de la Apple, iar iPhone XS ar putea beneficia chiar de ecrane de calitate mai buna si poate, chiar, mai ieftine daca numarul furnizorilor va creste.

„LG Display has high potential to become the second OLED panel supplier for Apple in 2018. Sharp, now a Foxconn Electronics company, is likely to come ahead of fellow company Japan Display (JDI) to crank out OLED screens as early as in the second quarter of 2018.”

iPhone X genereaza deja mari batai de cap pentru producatorii Android, care incep sa ia in calcul folosirea ecranelor micro LED in locul celor OLED, deoarece Apple a acaparat cea mai mare parte a productiei pentru telefonul sau. iPhone XS va creste si mai mult cererea din partea companiei Apple, astfel ca in 2018 intrarea LG Display si Sharp in aceasta piata va fi benefica.

iPhone XS va fi disponibil pe piata inclusiv cu iPhone X Plus, acest al doilea model avand un ecran cu diagonala de 6.5 inch, cel mai mare folosit vreodata intr-un produs al Apple.