Sute de mii de Persoane au dat Apple in Judecata din cauza iPhone

Cateva sute de mii de persoane au actionat compania Apple in judecata din cauza limitarii performantelor iPhone, acesta fiind cel mai mare proces de pana acum.

21

sute mii persoane apple judecata iphone

370.000 de persoane au actionat compania Apple in judecata intr-un singur proces care are la baza limitarea performantelor iPhone din cauza degradarii bateriei, acesta fiind cel mai mare dintre toate cele deschise pana acum. Peste 30 de procese au fost deschise impotriva Apple pana acum, insa acesta cu 370.000 de persoane este din Coreea de Sud si este cel mai mare dintre toate cele existente.

O casa de avocatura din Coreea de Sud a decis sa deschida procesul impotriva Apple la o instanta din Seul, iar cele 370.000 de persoane s-au inscris in mod volutar pentru a face parte din el. Pentru fiecare dintre cele 370.000 de persoane implicate in acest proces se cer despagubiri in valoare de 2000 de dolari pentru ca Apple face lucruri de capul ei si nu-si atentioneaza clientii in legatura cu modificarile.

370.000 de persoane au dat Apple in judecata din cauza iPhone

Acest proces colectiv aduna doar 67.000 de persoane la sfarsitul lunii decembrie, deci inca peste 300.000 de oameni i s-au alaturat, iar cifra poate sa mai creasca pe masura ce presa preia stirea initierii sale. Teoretic s-ar putea ajunge si la 500.000 de oameni, sau chiar mai mult decat atat, compania Apple avand o problema imensa in fata, numarul foarte mare de oameni aduanti fiind si un indicator al nivelului de suparare al clientilor.

“On another front, Hannuri Law, a South Korean law firm, is accepting applications from people who want to join the lawsuit. So far, more than 370,000 people have expressed their intention to join. When we reported on the Hannuri lawsuit in the works back on December 29th, they had accepted 67,000 applications. That’s 5.5 times the original count.”

Cu toate problemele pe care le-a avut cu telefoanele sale, compania Samsung nu a fost vreodata implicata intr-un proces de o asemenea magnitudine, iar aici vedem importanta iPhone si implicarea clientilor in probleme. Din pacate pentru cei de la Apple, problema limitarii performantelor iPhone din cauza degradarii bateriei va avea repercursiuni majore si nu doar pe plan financiar.