iPhone X: Apple Promoveaza Portrait Lighting intr-o noua Reclama

iPhone X reclama Portrait Lighting

iPhone X are pus accentul pe functia Portrait Lighting intr-o noua reclama care a fost lansata in cursul noptii trecute pentru a ne arata din nou cat de bine functioneaza aceasta functie. Compania Apple ne readuce in atentie faptul ca functia Portrait Lighting a iPhone X este capabila sa inregistreze poze cu efecte de studio.

Apple stie cat de multa lume isi dorea sa faca si selfie-uri cu functia Portret, asa ca a inclus-o in iPhone X, deci oricine se poate bucura de ea, daca isi cumpara telefonul.

https://www.youtube.com/watch?v=YleYIoIMj1I

7 COMENTARII

  1. Baieti , am un iPhone 6 de 2 ani , îl folosesc 10 ore pe zi. Dacă cumpăr o baterie noua , ii creste intr-adevăr viteza ? Și are ceva dacă comand baterie după eMAG la 80lei ?

  2. ALyyy părerea mea e să mai ai rabdare. Eu am tot iphone 6 din aprilie 2016. L-am luat cu ios 9.3.1 și e diferență enormă față de ios 11.2.2 pe care-l am acum. La baterie am capacitate 93%. Merge greoi dar așteptăm ios11.3 poate rezolvă ceva la soft apple cum au promis.Numai bine!

  3. Dacă pe tine te ține bateria 10 ore de utilizare pe zi înseamnă ca nu ai nevoie sa schimbi bateria, ci sa stai mai puțin pe telefon, pentru ca 10 ore pe zi pe telefon mi se pare super exagerat, și sa încerci sa petreci mai mult timp cu familia și prietenii.

  4. Doar la munca îl folosesc , aurelian. Nu ma tine 10 ore bateria , îl folosesc 10 ore încărcat+bateria lui. Mulțumesc baieti.