iPhone 7 uimeste cu Vanzari Uriase in 2017

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au avut parte de vanzari uimitoare in 2017, compania Apple beneficiind de foarte mult interes din partea clientilor.

iphone 7 uimeste vanzari uriase 2017

iPhone 7, sau mai bine zis seria celor doua telefoane, a inregistrat vanzari impresionante in 2017 in a doua cea mai mare piata pentru compania Apple, China, o tara de unde sunt incasate cam o un sfert din veniturile sale totale. China este si tara in care se inregistreaza o treime din vanzarile semestriale si anuale de smartphone-uri, iar realizarea companiei Apple este una demna de toata lauda si atentia.

Conform informatiilor celor de la Counterpoint, iPhone 7 Plus a fost al doilea cel mai bine vandut smartphone in China in 2017, fiind intrecut doar de catre Oppo R9S, care desigur ca este mult mai ieftin. Diferenta dintre cele doua telefoane este de doar 0.2 puncte procentuale, deci infima, insa la fel este situatia si fata de alte modele de telefoane ale Vivo si tot ale companiei Oppo, ele fiind deasemenea in TOP 5.

iPhone 7 inchide acest top 5, inregistrand 2.4% din vanzarile totale de smartphone-uri in China in anul 2017, cele doua modele de telefoane ale Apple insumand 5.2% din vanzarile de smartphone-uri din tara. In 2016 in China s-au vandut aproape 450 de milioane de smartphone-uri, iar pentru 2016 se estimeaza vanzari de 460 de milioane, deci seria iPhone 7 a inregistrat vanzari de 23 de milioane de unitati in tara.

“iPhone 7 Plus performed better than iPhone 7, demonstrating that currently in China market price may not be the only concern among consumers. Apple users may value more on better specs … than extra budget.”

Vorbim despre doar doua modele de telefoane mobile ale Apple care au insumat in China cam 10% din vanzarile globale, o cifra care sugereaza faptul ca Apple incepe sa recucereasca taramul chinez. Desigur ca acestea sunt doar estimari in momentul de fata, dar alte date nu sunt disponibile momentan, asa ca ramane sa vedem daca afirmatiile vor mai fi sustinute si de catre alte surse, sau vor fi infirmate.

iphone 7 vanzari smartphone