Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Bateriile Confirmate

Samsung Galaxy S9 are bateriile confirmate in mod oficial de catre autoritatile care au certificat telefoanele pentru a fi puse in vanzare foarte curand.

samsung galaxy s9 oficial bateriile

Samsung Galaxy S9 are astazi si ultima piesa importanta a puzzle-ului dezvaluita de catre informatii oficiale venite de la autoritatile care au certificat telefonul pentru vanzare in Brazilia, o piata majora pentru coreein. Vorbim despre doua certificate pentru vanzare Samsung Galaxy S9 si a modelului Plus in tara, acestea confirmand capacitatea fiecarei baterii care urmeaza sa fie folosita in cele doua telefoane.

Samsung Galaxy S9 si modelul Plus au avut bateriile certificate cel mai probabil pentru a evita probleme precum in cazul Galaxy Note 7, telefonul fiind atat de periculos incat a fost interzis in avioane si inca mai sunt aeroporturi care o fac. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o baterie cu capacitate de 3000 mAh, exact precum predecesorul sau, deci va fi interesant de vazut in ce masura va fi crescuta autonomia bateriei.

Samsung Galaxy S9 Plus va avea o baterie cu capacitate de 3500 mAh, exact precum predecesorul sau, deci Samsung a ajuns la limita dimensiunilor bateriilor pe care le poate include in siguranta in telefoanele sale. Desi unii fani sperau ca seria Samsung Galaxy S9 va veni cu baterii de capacitate mai mare, iata ca acest lucru nu este posibil fara a afecta siguranta utilizatorilor, deci bateriile vor avea aceeasi capacitate totala.

Samsung Galaxy S9 are bateriile noi confirmate oficial

Samsung Galaxy S9 baterie confirmare

Samsung Galaxy S9 si modelul Plus vor avea baterii de aceeasi capacitate precum modelele anterioare, insa asta nu inseamna ca vor avea autonomie mai mica, iar asta pentru ca vor beneficia de procsoare noi. Stim deja ca Samsung Galaxy S9 va fi vandut in multiple modele, unele echipate cu procesoare din seria Exynos 9810 si unele echipate cu procesoare din seria Qualcomm Snapdragon 845, ele fiind eficiente energetic.

Samsung Galaxy S9 va beneficia de o eficienta energetica sporita multumita acestora, dar probabil si de unele modificari software pe care compania coreeana le va face pentru a creste autonomia bateriei. Samsung incearca in fiecare an sa ofere imbunatatiri majore pentru clientii sai, iar cu seria Samsung Galaxy S9 ar putea creste usor si autonomia bateriei, chiar daca nu va modifica in vreun fel capacitatea totala a bateriilor.

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat deja de catre compania coreeana ca fiind pregatit pentru a fi prezentat oficial in cadrul Mobile World Congress 2018, acesta urmand a avea loc in februarie in Barcelona. Data de lansare a Samsung Galaxy S9 nu a fost anuntata, dar cel mai probabil vom vedea telefonul in magazine undeva pe la jumatatea lunii martie.

12 COMENTARII

  1. Contează capacitatea bateriei, dar cel mai mult contează optimizarea consumului componentelor (ecran, procesor etc), ca degeaba ai baterie uriașa, dacă consumul componentelor este uriaș

  2. N7 nu a fost extrem de periculos, chestia asta a fost amplificata și de presa, 30 de cazuri false + unități care sau supraîncalzit

  3. Depinde si de calitatea celulelor Li-ion folosite in acele baterii,exact ca la bateriile externe.Un Anker de 10.000 mah de ex tine cu mult mai mult decat un brand chinezesc tot de 10.000 mah. Si nu stii sigur daca acea baterie are intr-adevar o capacitate de 4-5000 mah. Dupa mine o baterie de 3000 mah Samsung egal 4000 mah sau chiar si 5000 mah ZTE,Oppo sau Gionee.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ob_x2cJ7Ais