Nokia Dezvolta Telefonului care are Camera cu 5 Senzori de Imagine

Nokia dezvolta un smartphone cu o camera exceptionala, ea urmand a avea cel mai mare numar de senzori de imagine implementati in vreun telefon mobil.

nokia telefon camera 5 senzori imagine

Nokia, sau mai bine zis compania HMD Global, dezvolta in momentul de fata primul smartphone care are o camera principala in care sunt inclusi 5 senzori de imagine. Am putea spune ca vom vorbi despre primul telefon mobil cu “6 camere”, daca o includem si pe cea frontala, Nokia(HMD Global) fiind in plin proces de a dezvolta un asemenea telefon mobil.

HMD Global lucreaza cu Foxconn pentru a dezvolta noi telefoane mobile pe care le va vinde sub brand-ul Nokia, iar informatia privind lansarea telefonului vine de la surse apropiate acestei companii. Conform acestora, exista deja un prototip al unui smartphone care are o camera cu 5 senzori de imagine, deci telefonul este testat acum de catre HMD.

Marea problema cu care sa confrunta cei de la Foxconn si HMD Global este posibilitatea de a produce acest telefon mobil la scara industriala, noua camera fiind o problema majora. Este dificil sa produci camere cu doi senzorid e imagine, dar a inghesui 5 senzori de imagine intr-o camera de smartphone este o problema si mai mare, iar Foxconn trebuie sa o rezolve.

“According to Foxconn employees broke the news, this flagship is not configured nowadays popular dual shot, Nokia put the door bar greatly increased, this new flagship will be equipped with five main camera lens! Yes, you are not wrong, there will be 5 camera lens on the back of the phone!”

Camera din telefonulc e va fi lansat sub brand-ul Nokia ar urma sa aiba o forma circulara si dimensiuni mari, ea urmand a avea 7 gauri pentru senzorii de imagine si flash LED-uri. Cu 5 senzori de imagine intr-o camera de telefon, ne putem astepta ca aceasta sa inregistreze poze de calitate exceptionala, foarte apropiate de cele facute folosind un DSLR.