Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Surprize MAJORE Anuntate

Samsung Galaxy S9 are in exclusivitate doua nou surprize majore anuntate, compania coreeana avand planuri foarte interesante cu privire la telefonul sau.

Samsung Galaxy S9 surprize majore

Samsung Galaxy S9 este foarte aproape de lansare in momentul de fata, compania coreana avand planuri foarte mari in ceea ce priveste cel mai asteptat smartphone Android al inceputului de an 2018. Asta inseamna si ca dezvaluirile privind noile functii continua sa apara, deci vorbim despre alte informatii importante cu privire la Samsung Galaxy S9 pe care le aflam astazi de la o sursa de mare credibilitate in trecut.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba accentul pus pe noile camere, conform detaliilor dezvaluite de catre un leaker extrem de cunoscut, acesta dezvaluind ceea ce pare a fi motto-ul in baza caruia va fi promovat telefonul. “Film Your Story As You Intended” este motto-ul pe care compania coreeana il va folosi pentru a promova Samsung Galaxy S9 anul acesta, ea punand foarte mare accent pe camerele cu deschidere variabila integrate.

Samsung Galaxy S9 va avea camere cu deschidere variabila pentru a permite inregistrarea de poze si filme de o calitate net superioara celor facute folosind actualele modele de telefoane ale coreenilo. Vorbim aici despre calitate mai buna in conditii de luminozitate scazuta si culori mai naturale in orice fel de conditii, astfel ca Samsung Galaxy S9 urmeaza sa uimeasca fanii cu noua camera, coreenii punand mare accent pe asta.

Samsung Galaxy S9 motto

Samsung Galaxy S9 – exclusiv, surprize majore anuntate

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea un nou asa-zis Turbo Mode, care va fi disponibil pentru Europa, iar aici nu putem decat sa ne gandim la ceva care sa imbunatateasca performantele telefonului mobil. Stim deja ca Samsung are unele profiluri speciale de performante pentru telefoanele sale, asa ca nu ar fi greu de crezut ca Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu ceva similar anul acesta, dar aparent special pentru continentul european.

Samsung Galaxy S9 va avea un nou chip Exynos 9810 si unul Qualcomm Snapdragon 845, performantele acestora urmand a fi inferioare celor oferite de catre chip-urile A11 Bionic ale iPhone 8 si iPhone X de anul trecut. Samsung Galaxy S9 nu a fost gandit pentru a fi cel mai performant smartphone de pe planeta in momentul lansarii si nici nu va avea performante mai bune decat telefoanele Apple, cel putin nu in testele sintetice.

Samsung Galaxy S9 turbo mode

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in cadrul unui eveniment care va avea loc in cadrul Mobile World Congress 2018, data de 26 februarie fiind anuntata de catre diverse zvonuri ca fiind cea aleasa de catre coreeni. In urma prezentarii, Samsung Galaxy S9 ar urma sa fie disponibil pentru precomandata incepand cu data de 1 martie, in timp ce lansarea in magazine ar urma sa aiba loc in data de 16 martie a acestui an.