Prima Pagina iPhone X iPhone X are vanzari mai MICI decat iPhone 8 ?

iPhone X are vanzari mai MICI decat iPhone 8 ?

iPhone X are vanzari mai mici decat seria iPhone 8, conform unor noi informatii furnizate in baza unei analize facute pentru performantele produselor Apple.

iPhone X vanzari mici iPhone 8

iPhone X are vanzari mai mici decat iPhone 8 conform unor informatii aparute ieri de la o companie specializata pe analizarea pietei telefoniei mobile din SUA in anul 2017. Conform celor de la CIRP, in T4 2017 vanzarile telefoanelor iPhone X au fost mai mici decat cele ale iPhone 8 si cu doar putin mai mari decat cele ale iPhone 8 Plus.

Puteti vedea mai jos ca vanzarile seriilor iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X sunt mai mici decat cele ale seriei iPhone 7 anul trecut, diferenta fiind una substantiala. In T4 2017 seria iPhone 7 insuma aproximativ 72% din vanzarile totale ale iPhone, in timp ce anul acesta seriile iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X insumeaza doar 61% din total.

Nici daca am include vanzarile iPhone 7 Plus din T4 2017 nu am ajunge la acelasi procent inregistrat de catre seria iPhone 7 in T4 2016, iar asta spune multe despre preferintele oamenilor. Dupa cum era de asteptat, vanzarile seriei iPhone 7 au fost bune si in T4 2017, iar seriile iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au avut parte de atentie mai putina.

iPhone X vanzari mici iPhone 8

Desi cifrele pot parea surprinzatoare, daca luam in calcul ca lumea nu a fost prea interesata de seria iPhone 8, iar iPhone X a fost indisponibil in cantitati suficiente toata luma, rezultatele au o explicatie. Toate aceste vanzari sunt raportate doar pentru SUA, insa nu stiu cat de exacte sunt, insa in ciuda dezamagirii seriilor iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, se pare ca vanzarile totale au fost mai mari decat in T4 2016.

 • Filip

  Diagonala mica,daca veneau anul trecut cu 5.8 si 6.5 rupea 6.5,asa sa vedem in toamna,eu sigur nu-mi luam Note 8 daca veneau cu o varianta de 6.5,asa ma multumesc cu asta pana atunci.

 • sudteamromania

  Normal, X a apărut ceva mai târziu in piața, este o ediție mai scumpă jubiliară și cantitatea de producție a fost mai mică, asta nu este o știre care ar trebui sa îngrijoreze sau sa pună semne de întrebare

 • ionion

  Cautam scuze ? Pai se retrage din productie pt ca nu se vinde – nici dupa ce au fost cantitati suficiente nu se vinde .
  Un fail cu un pret nesimtit , tipic Apple . Cand ma gandesc la Apple ii asociez tot timpul cu parlamentarii/bugetarii nostri cu salarii/pensii nesimtite .

 • Srb Srb

  Este normal din moment ce ip8 este mai ieftin.

 • Srb Srb

  Se retrage ca apple nu vrea sa ieftineasca X cu 300$ in toamna. Ca nu intelegi e altceva

 • Srb Srb

  Corect. Plus ca ip8 a fost si mai ieftin

 • ibadea

  Inca nu sunt stocuri de X, termenul de livrare de la operatori de telefonie este inca mare

 • manumescovidiu

  O miscare interesanta, avand in vedere ca urmeaza sa scoata 3 modele noi+ SE 2, paleta mare de produse. Oricum, f scump, peste 1000eur, f scump.. utilizez 8+ si vreau sa zic ca nu mi as lua X, e prea mic:)) over all, sa zic asa. merge ceas 8+ si e mult mai accesibil.

 • Srb Srb

  pai daca X e prea mic, inseamna ca anul asta in toamna treci la XL de 6.5″

 • ionion

  Sigur – asa e ! Trebuiau sa gaseasca si ei o explicatie .
  Nu conteaza ca peste tot se spune ca se retrage din cauza vanzarilor slabe .
  Ca Apple nu vrea sa scada pretul pt a vinde mai mult , e alta poveste .

 • Srb Srb

  omule, asa a fost si cu primul iPhone !! a fost un model special…peste tot…la noi inca nu prea este pe stoc

 • Aurelian

  Și Dacia se vinde mai bine ca Bentley. Asta ce înseamnă, ca Dacia este mai buna?

 • manumescovidiu

  @ srb.. asa este:) 6.5”