iPhone X are vanzari mai MICI decat iPhone 8 ?

iPhone X are vanzari mai mici decat seria iPhone 8, conform unor noi informatii furnizate in baza unei analize facute pentru performantele produselor Apple.

iPhone X vanzari mici iPhone 8

iPhone X are vanzari mai mici decat iPhone 8 conform unor informatii aparute ieri de la o companie specializata pe analizarea pietei telefoniei mobile din SUA in anul 2017. Conform celor de la CIRP, in T4 2017 vanzarile telefoanelor iPhone X au fost mai mici decat cele ale iPhone 8 si cu doar putin mai mari decat cele ale iPhone 8 Plus.

Puteti vedea mai jos ca vanzarile seriilor iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X sunt mai mici decat cele ale seriei iPhone 7 anul trecut, diferenta fiind una substantiala. In T4 2017 seria iPhone 7 insuma aproximativ 72% din vanzarile totale ale iPhone, in timp ce anul acesta seriile iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X insumeaza doar 61% din total.

Nici daca am include vanzarile iPhone 7 Plus din T4 2017 nu am ajunge la acelasi procent inregistrat de catre seria iPhone 7 in T4 2016, iar asta spune multe despre preferintele oamenilor. Dupa cum era de asteptat, vanzarile seriei iPhone 7 au fost bune si in T4 2017, iar seriile iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au avut parte de atentie mai putina.

iPhone X vanzari mici iPhone 8

Desi cifrele pot parea surprinzatoare, daca luam in calcul ca lumea nu a fost prea interesata de seria iPhone 8, iar iPhone X a fost indisponibil in cantitati suficiente toata luma, rezultatele au o explicatie. Toate aceste vanzari sunt raportate doar pentru SUA, insa nu stiu cat de exacte sunt, insa in ciuda dezamagirii seriilor iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, se pare ca vanzarile totale au fost mai mari decat in T4 2016.