iPhone X are vanzari mai MICI decat iPhone 8 ?

iPhone X are vanzari mai mici decat seria iPhone 8, conform unor noi informatii furnizate in baza unei analize facute pentru performantele produselor Apple.

iPhone X vanzari mici iPhone 8

iPhone X are vanzari mai mici decat iPhone 8 conform unor informatii aparute ieri de la o companie specializata pe analizarea pietei telefoniei mobile din SUA in anul 2017. Conform celor de la CIRP, in T4 2017 vanzarile telefoanelor iPhone X au fost mai mici decat cele ale iPhone 8 si cu doar putin mai mari decat cele ale iPhone 8 Plus.

Puteti vedea mai jos ca vanzarile seriilor iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X sunt mai mici decat cele ale seriei iPhone 7 anul trecut, diferenta fiind una substantiala. In T4 2017 seria iPhone 7 insuma aproximativ 72% din vanzarile totale ale iPhone, in timp ce anul acesta seriile iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X insumeaza doar 61% din total.

Nici daca am include vanzarile iPhone 7 Plus din T4 2017 nu am ajunge la acelasi procent inregistrat de catre seria iPhone 7 in T4 2016, iar asta spune multe despre preferintele oamenilor. Dupa cum era de asteptat, vanzarile seriei iPhone 7 au fost bune si in T4 2017, iar seriile iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au avut parte de atentie mai putina.

iPhone X vanzari mici iPhone 8

Desi cifrele pot parea surprinzatoare, daca luam in calcul ca lumea nu a fost prea interesata de seria iPhone 8, iar iPhone X a fost indisponibil in cantitati suficiente toata luma, rezultatele au o explicatie. Toate aceste vanzari sunt raportate doar pentru SUA, insa nu stiu cat de exacte sunt, insa in ciuda dezamagirii seriilor iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, se pare ca vanzarile totale au fost mai mari decat in T4 2016.

13 COMENTARII

  1. Diagonala mica,daca veneau anul trecut cu 5.8 si 6.5 rupea 6.5,asa sa vedem in toamna,eu sigur nu-mi luam Note 8 daca veneau cu o varianta de 6.5,asa ma multumesc cu asta pana atunci.

  2. Normal, X a apărut ceva mai târziu in piața, este o ediție mai scumpă jubiliară și cantitatea de producție a fost mai mică, asta nu este o știre care ar trebui sa îngrijoreze sau sa pună semne de întrebare

  3. Cautam scuze ? Pai se retrage din productie pt ca nu se vinde – nici dupa ce au fost cantitati suficiente nu se vinde .
    Un fail cu un pret nesimtit , tipic Apple . Cand ma gandesc la Apple ii asociez tot timpul cu parlamentarii/bugetarii nostri cu salarii/pensii nesimtite .

  4. O miscare interesanta, avand in vedere ca urmeaza sa scoata 3 modele noi+ SE 2, paleta mare de produse. Oricum, f scump, peste 1000eur, f scump.. utilizez 8+ si vreau sa zic ca nu mi as lua X, e prea mic:)) over all, sa zic asa. merge ceas 8+ si e mult mai accesibil.

  5. Sigur – asa e ! Trebuiau sa gaseasca si ei o explicatie .
    Nu conteaza ca peste tot se spune ca se retrage din cauza vanzarilor slabe .
    Ca Apple nu vrea sa scada pretul pt a vinde mai mult , e alta poveste .