iPhone XS Concept prezinta Schimbarea in Bine pentru iPhone X

iPhone XS ne arata intr-un concept foarte interesant ce fel de schimbari ar putea implementa compania Apple pentru viitoarele modele ale iPhone.

iPhone XS concept dual sim

iPhone XS este prezentat astazi intr-un nou concept care are menirea de a ne arata ce fel de schimbare buna ar putea face compania Apple pentru design-ul iPhone X. Stim deja ca iPhone X va fi scos din vanzare in cursul acestui an, compania Apple fiind de parere ca imaginea iPhone XS si iPhone X Plus ar putea fi diluata prin vanzarea unui iPhone X mai ieftin.

iPhone XS va fi, in aceasta idee, un upgrade fata de iPhone X, insa deocamdata nu au aparut posibile zvonuri cu privire la schimbarile pe care Apple le-ar putea face in 2018. Stim deja ca in 2019 vom avea noi modele ale iPhone cu un decupaj mai mic pentru ecran, iar conceptul de astazi ne arata cum ar putea fi implementata aceasta schimbare.

iPhone XS nu va avea un decupaj mai mic in ecran, dar n-ar fi prea greu sa credem ca Apple ar putea reduce marginile ecranului, desi nu stiu daca acest lucru ar fi in avantajul nostru. Separat de aceste schimbari, iPhone XS din acest concept introduce si ideea de iPhone dual-SIM, aceasta posibilitate fiind prezentata de catre unele zvonuri din 2017.

Voi ce parere aveti despre acest concept pentru iPhone XS ?

iPhone XS concept dual sim 1

iPhone XS concept dual sim 2

iPhone XS concept dual sim 4

iPhone XS concept dual sim 5