Prima Pagina iPhone XS iPhone XS Concept prezinta Schimbarea in Bine pentru iPhone X

iPhone XS Concept prezinta Schimbarea in Bine pentru iPhone X

iPhone XS ne arata intr-un concept foarte interesant ce fel de schimbari ar putea implementa compania Apple pentru viitoarele modele ale iPhone.

iPhone XS concept dual sim

iPhone XS este prezentat astazi intr-un nou concept care are menirea de a ne arata ce fel de schimbare buna ar putea face compania Apple pentru design-ul iPhone X. Stim deja ca iPhone X va fi scos din vanzare in cursul acestui an, compania Apple fiind de parere ca imaginea iPhone XS si iPhone X Plus ar putea fi diluata prin vanzarea unui iPhone X mai ieftin.

iPhone XS va fi, in aceasta idee, un upgrade fata de iPhone X, insa deocamdata nu au aparut posibile zvonuri cu privire la schimbarile pe care Apple le-ar putea face in 2018. Stim deja ca in 2019 vom avea noi modele ale iPhone cu un decupaj mai mic pentru ecran, iar conceptul de astazi ne arata cum ar putea fi implementata aceasta schimbare.

iPhone XS nu va avea un decupaj mai mic in ecran, dar n-ar fi prea greu sa credem ca Apple ar putea reduce marginile ecranului, desi nu stiu daca acest lucru ar fi in avantajul nostru. Separat de aceste schimbari, iPhone XS din acest concept introduce si ideea de iPhone dual-SIM, aceasta posibilitate fiind prezentata de catre unele zvonuri din 2017.

Voi ce parere aveti despre acest concept pentru iPhone XS ?

iPhone XS concept dual sim 1

iPhone XS concept dual sim 2

iPhone XS concept dual sim 4

iPhone XS concept dual sim 5

 • ionion

  Arata mai bine decat iPhone X – dar e doar un concept ! Un fel de wishful thinking !
  Probabil va Srb , Aurelian si altii isi doresc in continuare decupajul ala hidos .

 • Srb Srb

  Superb si probabil,in mare masura asa va arata iphone 2019 despre care au aparut ceva zvonuri

 • Srb Srb

  Logic,doar nu vrem margine groasa sus ce nu face nimic

 • Srb Srb

  Probabil la aceste margini apple trebuie sa lucreze ai mai mult la “atingeri neintentionate ale display”ului”

 • Dan Mihai

  Ai dreptate e hidos decupajul. Dar ce e și mai hidos e faptul ca nici aplicațiile native nu au fost adaptate corect decupajului. Am văzut in aplicația Music elemente și butoane care stau unul peste celălalt, iar tastatura cu spațiul irosit e de-a dreptul idioata. Prima data Apple ar trebui sa-și repare software-ul înainte sa scoată modele noi de telefon.

 • Srb Srb

  Cum reproduci problema in music ?

 • Dan Mihai

  Nu știu, intrai și îmi apărea overlay-ul de sign up la Apple Music.

 • Srb Srb

  Este si normal, acesta este progres…cum a zis si Tim, iPhone X este doar inceputul

 • Srb Srb

  Dar m-as mira sa fie aceleasi dimensiuni fizice …doar daca apple vrea sa il faca din 5.8″ la 6″, altfel, daca se pastreaza 5.8″ va deveni un smartphone si mai compact

 • DorelZidaru

  baiatu asta SRB sau cum il cheama , ca mereu uit, ai pola creier . esti doar o maimuta pproasta iar locul tau e la circ nu aici

 • Srb Srb

  Ai invatat si tu un cuvant nou de la mine aka maimuta si acum il fol fara sa cunosti semnificatia lui
  Bravo tie si familiei tale

 • Aurelian

  Și eu am văzut la unele aplicații cum indicatorul de semnal se suprapune peste cel al bateriei. Asta se întâmpla la deschidea unor aplicații, destul de multe. Este clar ca nici dezvoltatorii nu au aplicațiile 100% pregătite pentru acest design, dar nici Apple, exemplul bun dat de tine, tastatura. In acel spațiu gol ar fi putut bage caracterele numerice, ca sa nu mai fim nevoiți sa schimbam mereu între caractere când avem nevoie de cele numerice.

 • Dan Mihai

  Exact, un rand de numere sau sugestiile de autocorrect ar merge bine in partea de jos a tastaturii. Dar noah, eu chiar cred ca developerii de la Apple au telefoane Android. Altfel nu pot sa-mi explic cum trec asa multe probleme in production.

 • Aurelian

  Ce sa facem, dacă avem gusturi proaste…fiecare cu gusturile lui.

 • Aurelian

  Dacă ar fi avut telefoane Android nu ar fi scos mizeria aia de tastatura. Google Keyboard da clasa oricărei tastaturi existente in acest moment pe piața. Cel mai mult ma deranjează auto corectorul. Zilnic scriu in romană, spaniola și engleză. De fiecare data trebuie sa intru și sa schimb manual limba. Pe Android doar instalam cele 3 limbi folosite iar corectarea se făcea in mod automat. Am încercat sa instalez Google Keyboard pe iPhone dar nu oferă aceeași experiența ca pe Android. Și sa nu mai zic de auto corectorul de la Apple, este praf in comparație cu cel de la Google. In aceeași situație se găsește și aplicația Maps cu Google Maps. Locațiile din Maps nu au mai fost actualizate de cel puțin 7 ani. Google Maps este la zi cu noile schimbari.

 • Dan Mihai

  Da da da, stiu…exact problemele astea le am si eu. Am stat anul trecut cateva luni cu un Nexus 5 (vechi) pana a aparut iPhone 7 si dupa ce mi l-am luat, am simtit ca am facut downgrade. iPhone e ok in US si cateva tari din Vest, dar in rest e jale.

 • Aurelian

  iPhone este gândit in mare parte pentru America. In schimb in Europa, se pierd multe funcții. Android-ul este gândit sa funcționeze la fel la nivel global. Practic cum funcționează in America funcționează și in India, România…și alte tari.

 • Dan Mihai

  Da, dar il vand global…

 • Aurelian

  Eu cred ca in Europa ar trebui ca iPhone-ul sa se vândă mai ieftin ca in US, nu mai scump. Deoarece aici nu avem aplicația News, Apple Pay nu are același nivel de compatibilitate ca in US, SIRI nu funcționează in Europa chiar ca in US, Maps in Europa este useless…și cu siguranța mai sunt și altele dar nu-mi vin acum in minte.

 • Bk85

  Are dreptate Aurelian. Minusurile enuntate de el sunt simtite in daily usage.

 • Zami

  Interesant concept, totuși eu mă întreb unde arată semnalul și la al doilea SIM 😂👌🏽