macOS 10.13.4 aduce o Schimbare Importanta pe Mac

macOS High Sierra 10.13.4 aduce o schimbare foarte importanta pentru utilizatorii de Mac-uri din intreaga lume, ea anuntand o schimbare de politica a aplicatiilor pentru Apple.

macOS High Sierra 10.13.4 beta 1

macOS High Sierra 10.13.4 beta 1 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare aducand o schimbare importanta pe Mac. Mai exact, compania Apple isi anunta utilizatorii care instaleaza macOS High Sierra 10.13.4 beta 1 cand folosesc aplicatii create folosind arhitectura de 32 biti, invechita.

macOS High Sierra 10.13.4 beta 1 promoveaza utilizarea aplicatiilor de 64 biti, moderne, care functioneaza mult mai bine in sistemul de operare macOS, ele urmand a fi obligatorii in viitor. Apple deocamdata doar le spune utilizatorilor ca acele aplicatii de 32 biti ar trebui inlocuite cu unele de 64 biti, lucru care va fi impus cu siguranta, poate chiar din 2018.

Apple nu a anuntat deocamdata cand va renunta la suportul pentru aplicatiile de 32 biti in macOS, insa alertele vor pune multi utilizatori pe ganduri din momentul in care le vor vedea. Apple a renuntat la suportul pentru aplicatiile de 32 biti in iOS de ceva vreme, asa ca era normal sa vedem o schimbare majora pregatita inclusiv pentru platforma macOS.

macOS High Sierra 10.13.4 beta 1 afiseaza aceste alerte in Mac-uri dupa ce Apple a anuntatat inca de la WWDC 2017, din iunie, ca va elimina suportul pentru aplicatiile de 32 biti. Desigur ca dezvoltatorii inca au timp pentru a-si pregati aplicatiile in vederea actualizarii pentru 64 biti, asa ca ramane de vazut exact ce vor face ei in viitor cu ele.

Articolul precedentApple: Schimbari MARI pentru Design-ul iPhone si iOS
Articolul următorFlanco: 5000 de LEI Reducere la Laptop
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.