HomePod este Laudata in Recenzii pentru Calitatea Audio

HomePod este laudata din nou pentru calitatea sunetelor redate de catre difuzoarele implementate de catre compania Apple, fiind superioara produselor concurente.

homepod calitate audio

HomePod incepe sa fie testata de catre diversi jurnalisti americani inaintea deschiderii precomenzilor in cursul orelor urmatoare, iar majoritatea celor care au folosit boxa inteligenta ii lauda calitatea audio. Astazi vorbim despre un nou jurnalist care a avut ocazia de a testa HomePod si de a o compara cu Google Home Max si Sonos One, afirmand ca ofera o calitate audio net superioara boxelor concurente.

HomePod este laudata exact la fel si de catre alti jurnalisti si in comparatie cu exact aceleasi boxe inteligente, cei de la Apple parand sa directioneze comparatiile doar spre doua boxe inteligente pe care ei le considera a fi superioare. Pana acum n-au aparut pareri despre calitatea sunetului HomePod in comparatie cu boxele inteligente ale celor de la Amazon, compania Apple parand sa le ignore complet, poate si pentru ca sunt mai bune.

“It sounded even better, especially when compared to larger Google Home Max and the aurally excellent Sonos One, the HomePod’s separation of sounds and fidelity to original instrumentation is astonishing.

Partea interesanta la HomePod este ca reda sunetele atat de fidel, incat in aceasta noua recenzie, dupa o ora de folosire, ni se spune ca utilizatorul poate face distinctie intre diversele layere, fie ca sunt instrumentale sau vocale. Acesta este un lucru extrem de important pentru un produs de acest gen, iar compania Apple incearca sa il puna in evidenta cu fiecare ocazie pe care o are si clientii vor fi cu siguranta multumiti de calitatea sunetului.

“The matrix of audio components is not inconsequential. In my listening party, songs like Ed Sheeran’s Shape of You picked apart the track, letting me hear both Sheeran’s guitar picking and the clarity of his voice. It was like he was playing in a small café for an audience of me. The bass notes on songs like Gregory Porter’s Holding On and Ariana Grande’s Side by Side were deep and resonant.”

Separat de acestea, Siri este prezentat ca avand cunftionalitatea pe care toata lumea o stie deja de la iPhone, iPad, sau Mac, in HomePod asistentul personal oferind totusi cateva noutati despre care v-am vorbit in cursul zilei de ieri. HomePod va fi disponibila azi pentru precomanda in SUA, Marea Britanie si Australia la preturi care incepd e la 350 de dolari, fara taxe, lansarea oficiala urmand a avea loc pe data 9 februarie in magazinele Apple.