iOS 11.3 si o Noua Functie pentru Facebook

iOS 11.3 Functie Facebook

iOS 11.3 a fost lansat in versiune beta zilele trecute de catre compania Apple, iar acum vedem o noua functie descoperita pentru iPhone si iPad, ea avand legatura cu Facebook. Vorbim despre functia de inregistrare a ecranului iPhone si iPad in iOS 11.3, compania Apple permitand transmiterea live pe Facebook a tot ceea ce facem pe ecranul telefoanelor sit abletelor.

Pana acum iOS 11 permitea inregistrarea de clipuri video cu tot ceea ce faceam pe ecranele iPhone si iPad, insa incepand cu iOS 11.3 lucrurile se schimba. Optiunea de a transmite live pe Facebook ce facem pe iPhone si iPad este accesibila folosind 3D Touch in Control Center pe iconita care permite activarea inregistrarii ecranului pentru iDevice-uri.

Incepand cu iOS 11.3 vom avea nu doar optiunea de a salva in iPhone si iPad inregistrari cu ceea ce facem pe ecranele terminalelor, ci sa si transmitem pe Facebook totul. Deocamdata iOS 11.3 nu are activata functia in totalitate, iar atunci cand incercam sa initiem inregistrarea apare o eroare, dar lucrurile vor fi rezolvate pana in momentul lansarii versiunii finale.

iOS 11 inregistrare ecran Facebook