Prima Pagina Telegram Aplicatia Telegram a Disparit in mod Misterios din AppStore

Aplicatia Telegram a Disparit in mod Misterios din AppStore

Aplicatiile Telegram si Telegram X pentru iPhone si iPad au disparut in mod misterios din AppStore fara vreo explicatie de la compania dezvoltatoare.

Telegram Disparit AppStore

Aplicatia Telegram, a uneia dintre cele mai mari retele de mesagerie de pe planeta, a disparut in mod misterios din AppStore impreuna cu versiunea Telegram X. Ambele aplicatii erau oferite de catre cei de la Telegram pentru iPhone si iPad prin intermediul AppStore, insa ieri au disparut si nu au mai fost reincluse pana in prezent in magazin.

Telegram nu a oferit vreo informatie cu privire la motivul din cauza caruia a decis sa retraga aplicatiile din AppStore, deci nimeni nu stie eact ce se intampla. Telegram a anuntat ieri o actualizare majora pentru aplicatia dedicata Android si se speculeaza ca retragerea versiunii pentru iPhone ar avea la baza un update major al aplicatiei.

O teorie spune ca anuntul privind noua versiune a aplicatiei Telegram pentru Android ar fi fost facut in aceeasi ora in care aplicatia a disparut din AppStore pentru iPhone si iPad. Pe de alta parte, un utilizator sustine ca discutand cu echipa de suport a Telegram a aflat ca retragerea aplicatiilor din magazin ar fi o greseala si ca ele vor reveni foarte curand in AppStore.

“This is not intended (source: Telegram Support). Hopefully it will be resolved quickly. Both versions should come back soon. There’s no reason Telegram original would disappear and not be replaced. Let’s hope it simply was a small hiccup and they’re uploading new versions of both Telegram and / or X today.”

A trecut deja o zi si aplicatiile Telegram nu au revenit in AppStore, deci e putin probabil ca retragerea lor sa fie accidentala, ci voita, deci nu se stie cand vor reveni aplicatiile. E greu de crezut totusi ca ele vor fi indisponibile pentru mai mult de o zi, asa ca ramane sa vedem cam cand vor fi relansate ele in AppStore si daca vor avea functii noi oferite.

UPDATE: Presedintele Telegram a confirmat faptul ca aplicatia a fost retrasa din AppStore la cererea companiei Apple din cauza ca in ea era afisat continut nepotrivit pentru utilizatori. Aici vorbim cel mai probabil despre continut pornografic, dar e posibil sa fie vorba si despre alt tip de continut care sa contravina regulilor impuse de catre Apple.

UPDATE 2: Aplicatia Telegram este din nou disponibila in AppStore.

 • V.P

  Eu o tin doar pentru alerta cutremur .

 • puiu

  ????

 • puiu

  Adică????

 • ios

  adică este un bot automat in telegram care trimite alerte in caz de cutremur, adică tre sa îl introduci întâi in lista ta. goagle t poate ajuta.

 • puiu

  Mersi !

 • RaduD

  Având in vedere ca are serverele localizate la Moscova, pare o idee buna sa fie “uitată”…

 • dbcn

  Salut , în App Store Spania apare telegram m(x).

 • db

  Si in appstore uk apare

 • Alexandru

  Ii prefer pe rusi decat usa sau ue … aia e sigur 🙂

 • Daniel

  Te rog atunci să cumperi un smartphone rusesc! Nu lua iPhone de la fasciștii ăștia de americani!

 • SebyPT

  E cea mai sigura metoda de a vb cu cel mai mic risc sa poti fii interveptat de garda… prefer telegram decat restul porcariilor gen mess whats etc atunci cand am cv de vb mai secretos si nu pot sa ma int fata in fata

 • Alexandru

  Daniel. Nu am cum ca am rate tot restu vietii pe un iphone 6s