iPhone 9 si iPhone XS: Prostia Apple din 2018

iPhone 9 si iPhone XS urmeaza sa fie afectate in 2018 de o posibila decizie foarte proasta pe care compania Apple o "cantareste" in momentul de fata pentru telefoane.

iphone 9 modem intel iphone xs

iPhone 9 si iPhone XS vor fi lansate in cursul anului 2018 de catre compania Apple, un iPhone XS Plus urmand a fi deasemenea pus in vanzare de catre compania americana pentru clientii din lumea intreaga. iPhone 9 si iPhone XS vor fi telefoane care vor avea specificatii diferite si preturi diferite, insa asta pentru ca Apple vrea ca in 2018 sa-si creasca vanzarile de smartphone-uri, lucru care nu s-a intamplat in 2017 comparativ cu 2016.

iPhone 9 si iPhone XS sunt asteptate de catre foarte multa lume, insa din pacate compania Apple urmeaza sa faca o foarte mare prostie anul acesta, ea fiind motivata de lacomia de a face profit. Mai exact, celebrul analist Ming-Chi Kuo sustine ca in 2018 compania Apple va renunta la modemurile Qualcomm in favoarea celor de la Intel, iar asta din cauza procesului dintre cele doua companii, Qualcomm fiind amendata de UE din aceasta cauza.

iPhone 9 si iPhone XS – prostia Apple din 2018

iPhone 9 si iPhone XS vor avea un dezavantaj in fata modemelor anterioare din cauza faptului ca modelurile Intel sunt inferioare celor Qualcomm in ceeace priveste puterea semnalului, dar si vitezele de internet mobil. Acest lucru a fost demonstrat pentru iPhone 7, iPhone 8 si iPhone X, deci nu pot exista dubii, insa pentru Apple conteaza mai putin, americanii fiind lacomi dupa profit, asa ca vor sacrifica performantele GSM ale iPhone 9 si iPhone XS.

“We expect Intel to be the exclusive supplier of baseband chip for 2H18 new iPhone models, while Qualcomm may not have a share of the orders at all.”

iPhone 9 si iPhone XS ar putea fi primele si singurele modele de telefoane iPhone care au in exclusivitate modemuri Intel, iar asta deoarece daca Intel nu-si va finaliza tehnologia 5G pentru modemuri, Apple ar putea renunta la produsele sale. Aici lucrurile depind foarte mult de compania Intel si nu de Qualcomm, dar iPhone 9 si iPhone XS ar putea aduce o premiera trista pentru compania Apple, dar in 2018 am putea asista la o revenire la normalitate dupa un an de chin pentru clientii Apple.