iPhone 9 va fi mai Popular decat iPhone XS

iPhone 9 va fi mai popular decat iPhone XS si iPhone XS Plus, compania Apple intentionand sa genereze vanzari foarte mari cu ajutorul sau in anul 2018.

iphone 9 popular iphone xs

iPhone 9 va fi mai popular decat iPhone XS si va inregistra vanzari mai bune dupa ce va fi lansat de catre compania Apple, aceasta fiind previziunea celebrului analist Ming-Chi Kuo pentru anul 2018. Conform acestuia, compania Apple vrea ca iPhone 9 sa intreaca iPhone XS si iPhone XS Plus in vanzari in 2018, iar de aceea va implementa schimbari majore in telefon, dar va incerca sa tina pretul la o valoare joasa pentru a isi creste vanzarile.

iPhone 9 va avea un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch si putine dintre noutatile majore implementate in iPhone X anul acesta de catre compania Apple, dar asta va tine telefonul la un pret mult mai mic. iPhone 9 urmeaza sa aiba deasemenea o carcasa din aluminiu in locul celei din sticla, iar desi Face ID va fi integrat in telefon, se pare ca incarcarea wireless nu va fi oferita cu el si nici 3D Touch, un mare pas inapoi pentru compania americana.

iPhone 9 va fi mai popular decat iPhone XS

iPhone 9 ar urma sainregistreze singur cel putin 50% dintre vanzarile noilor modele ale iPhone in 2018, astfel ca iPhone XS si iPhone XS Plus vor imparti restul de 50% din vanzarile seriei in cursul acestui an. Avand in vedere ca iPhone 9 urmeaza sa aiba unele dintre noutatile iPhone X, dar un pret de vanzare mai mic si schimbari mari fata de iPhone 8, nu e greu de inteles de ce se estimeaza ca vanzarile vor fi foarte bune pentru acest model.

iPhone 9 2018 iPhone

iPhone 9 este zvonit ca urmand a fi lansat la preturi apropiate de valoarea de 700 – 800 de dolari,cu mult sub ceea ce se cere acum pentru iPhone X, iar diferenta va fi identica pentru iPhone XS si iPhone XS Plus. iPhone 9 este gandit ca un model care sa creasca vanzarile Apple, in contrast cu ceea ce s-a intamplat anul acesta cu seria iPhone 8, Apple fiind constienta ca vasta majoritate a clientilor sai nu vor cumpara modele care costa peste 1100 de dolari.