iPhone X: Problema MARE cu Apelurile Telefonice

iPhone X are o problema mare cu apelurile telefonice, foarte multi utilizatori plangandu-se de ea, astfel ca Apple a confirmat ca o investigheaza in mod activ.

iPhone X Problema Apeluri Telefonice

iPhone X are o problema foarte mare cu apelurile telefonice, ea aparand chiar dupa lansarea telefonului mobil, insa se pare ca in ultima vreme afecteaza tot mai multe persoane la nivel global. Problema este una atat de grava incat compania Apple a confirmat pentru presa ca a inceput sa o investigheze in mod activ pentru a o rezolva, deci este cat se poate de clar ca nu vorbim de cazuri izolate, sute de persoane raportand-o pe forumurile companiei.

iPhone X are o problema cu apelurile telefonice din cauza careia ecranul afiseaza cu intarziere meniul care permite acceptarea, sau respingerea, unui apel telefonic, intarzierea fiind uneori si de 10 secunde. In aceasta perioada de timp telefonul iPhone X ruleaza soneria care avertizeaza utilizatorul ca un apel este in curs de primire, insa acesta din urma nu are vreo metoda prin care sa il poata accepta, sau respinge, asa ca trebuie sa reapeleze persoana care l-a sunat.

iPhone X are o problema MARE cu apelurile telefonice

iPhone X are deasemenea o problema subsidiara dupa terminarea apelurilor telefonice, mai exact ecranul refuza sa se reaprinda dupa ce apelul este terminat, el ramanand stins. Ecranul se blocheaza in timpul unui apel telefonic atunci cand senzorul de proximitate detecteaza apropierea fetei utilizatorului de ecran, functia fiind implementata pentru a impiedica apasarea accidentala a butoanelor virtuale cu fata, dar reaprinderea nu se mai face.

“Man I am facing exactly the same problem. I thought there was a problem with the device so I went to Apple service support in my country and gave to me a brand new replacement which has the same problem. It is definitely a software issue. Apple should do something about it as it is very annoying and I am losing my calls.”

iPhone X pare sa manifeste aceasta problema pentru foarte multe persoane in momentul de fata, ea fiind atat de grava incat cei de la Apple au confirmat ca o investigheaza pentru a o rezolva, deci e clar ca nu e una minora. Ce va reusi Apple sa faca in aceasta situatie este greu de spus pentru ca nu stim natura problemei, insa cel mai probabil o actualizare pentru iOS 11 va fi oferita cu o rezolvare care ar trebui sa readuca lucrurile la normal.