Cel mai MIC iPhone din Lume iti Incape in Portofel

Cel mai mic iPhone din lume are dimensiuni mai mici chiar si decat un card de credit, el fiind atat de usor de ascuns intr-un portofel incat poate fi luat oriunde.

cela mai mic iPhone

In clipul video de mai jos puteti vedea cel mai mic iPhone din lume creat de catre chinezi, dispozitivul fiind o clona a iPhone 8, dar cu dimensiuni mult, mult mai mici. Dupa cum puteti vedea, cel mai mic iPhone din lume ocupa cam un sfert din dimensiunile unui iPhone 8 Plus, insa ofera o functionalitate oarecum apropiata, cel putin pe partea de telefonie.

Clona iPhone 8 are o interfata extrem de similara cu cea a iOS 11, producatorii reusind sa creeze o tema Android care sa reproduca destul de bine experienta iOS-ului Apple. SOyes 7S se numeste dispozitivul pe care il vedeti mai jos, el fiind continuarea unei serii de telefoane mobile in miniatura care copiaza telefoanele reale ale companiei Apple.

Conform producatorului, telefonul are un ecran 2.5D, este la fel de mare ca un card de credit, ruleaza Android 5 si poate fi ascuns fara probleme chiar si intr-un portofel normal. Telefonul are suport dual-SIM, are doar 1 GB RAM si 8 GB spatiu de stocare, ofera suport pentru retele 3G, are un procesor tactat la 1.3 GHz si ecranul de 2.54 inch cu rezolutie 432 x 240 pixeli e sustinut de o baterie de 600 mAh.

Din punct de vedere al specificatiilor, telefonul nu impresioneaza, dar pentru doar 60 de dolari nu poti cere prea multe.