Digi Mobil vinde Neoficial iPhone X si iPhone 8

Digi Mobil a inceput sa vanda iPhone X si iPhone 8 pentru clientii din propria retea, dar o face neoficial deoarece nu e certificat de catre Apple.

52

digi mobil iphone x iphone 8

Digi Mobil a inclus iPhone X si iPhone 8 in oferta sa publica pentru clientii din Romania, cele doua telefoane mobile fiind lansate in toamna anului trecut de catre compania Apple. Avand in vedere ca Digi Mobil nu este unul dintre operatorii de telefonie mobila certificati de catre Apple sa vanda telefoane iPhone, modelele iPhone X si iPhone 8 sunt vandute neoficial in tara noastra.

Digi Mobil permite folosirea iPhone X si iPhone 8 atat in reteaua 3G, cat si in cea 4G din Romania, astfel ca toti cei care vor cumpara telefoanele mobile le vor putea folosi in retea. Digi Mobil vinde atat iPhone X, cat si iPhone 8 la preturi mai mari decat cele ale resellerilor autoritati de produse Apple, dar si mult mai mari decat la Orange, sau Vodafone.

Diferenta dintre preturile precepute de catre Digi Mobil pentru iPhone X si iPhone 8 in raport cu ceilalti operatori de telefonie mobila, sau doar magazinele online, e data de furnizorul produselor. Daca Digi Mobil ar fi cumparat iPhone X si iPhone 8 direct de la Apple, atunci preturile ar fi fost mai mici, dar e greu de spus daca Apple va certifica vreodata acest operator.

In mod normal, achizitionarea unui iPhone X, sau iPhone 8, de la Digi Mobil nu ar trebui sa afecteze garantia telefonului, ele putand fi duse, teoretic, si la un service Apple in primul an de achizitie. Dupa aceea, garantia telefonului va fi acordata de catre Digi Mobil, fie in regim propriu, ceea ce ar fi o problema majora, fie prin trimiterea la service-urile autorizate Apple.

Digi Mobil iPhone X abonament