Digi Mobil vinde Neoficial iPhone X si iPhone 8

Digi Mobil a inceput sa vanda iPhone X si iPhone 8 pentru clientii din propria retea, dar o face neoficial deoarece nu e certificat de catre Apple.

digi mobil iphone x iphone 8

Digi Mobil a inclus iPhone X si iPhone 8 in oferta sa publica pentru clientii din Romania, cele doua telefoane mobile fiind lansate in toamna anului trecut de catre compania Apple. Avand in vedere ca Digi Mobil nu este unul dintre operatorii de telefonie mobila certificati de catre Apple sa vanda telefoane iPhone, modelele iPhone X si iPhone 8 sunt vandute neoficial in tara noastra.

Digi Mobil permite folosirea iPhone X si iPhone 8 atat in reteaua 3G, cat si in cea 4G din Romania, astfel ca toti cei care vor cumpara telefoanele mobile le vor putea folosi in retea. Digi Mobil vinde atat iPhone X, cat si iPhone 8 la preturi mai mari decat cele ale resellerilor autoritati de produse Apple, dar si mult mai mari decat la Orange, sau Vodafone.

Diferenta dintre preturile precepute de catre Digi Mobil pentru iPhone X si iPhone 8 in raport cu ceilalti operatori de telefonie mobila, sau doar magazinele online, e data de furnizorul produselor. Daca Digi Mobil ar fi cumparat iPhone X si iPhone 8 direct de la Apple, atunci preturile ar fi fost mai mici, dar e greu de spus daca Apple va certifica vreodata acest operator.

In mod normal, achizitionarea unui iPhone X, sau iPhone 8, de la Digi Mobil nu ar trebui sa afecteze garantia telefonului, ele putand fi duse, teoretic, si la un service Apple in primul an de achizitie. Dupa aceea, garantia telefonului va fi acordata de catre Digi Mobil, fie in regim propriu, ceea ce ar fi o problema majora, fie prin trimiterea la service-urile autorizate Apple.

Digi Mobil iPhone X abonament

52 COMENTARII

  1. Digi mobil este o afacere bazată pe investiții minime, cu adresa la consumatori low cost și cu servicii de calitate discutabila, pe măsura….

  2. RaduD, eu nu sunt un consumator low cost. Adică da, într-adevăr, plătesc f puțin pe un abonament dar diferențe uriașe intre Digi și alte rețele (Vodafone, Orange) nu sunt. Raportul calitate-preț de la Digi este unul mult mai bun decât la concurență.

  3. Tam nisam ai ban ai valoare cumperi ca seici in Emirate sau in rate?Oricum varianta top la Vodafone pt 258 gb e pe la 6600 lei noi si in nici un caz nu e in rate asa ca Scuze Digi e aproape castigator caci Iphone e pt a shock nu pt utilitate pretz avantajos.Auzi Iphone in service pai la atata banet e si calitatea cea mai buna ecranul oled e made in samsung.O sa incerc cu Digi daca imi da mana…

  4. Eu sunt client portat la Digi .
    Am stat la mizerzbilii de orange multi multi ani .
    Am venit la Digi , am economisit multi ,multi bani si am aceleasi servicii.
    Bagati voi euroi la orange .?

  5. Ma “mananca” ? Ti-am zis, spun doar adevarul. Si imi place ca de absolut fiecare data apar cate 4 – 5 fani Digi care sa-mi reproseze ca sunt platit de altii sa scriu adevarul despre Digi. Intotdeauna ma amuza si e motivul pentru care continui sa scriu adevarul despre reteaua low-cost a Romaniei.

  6. Orange vinde iPhone X la pret mai mic si decat resellerii autorizati, la liber desigur. Abonamentele nu le-am comentat vreodata, pentru ca niciun operator nu are o oferta buna.

  7. Daca ai comenta ca sa stii despre ce vorbesti, ar fi bine. La Orange il poti cumpara la liber mult mai ieftin decat la Digi Mobil. Nu te obliga nimeni sa-l cumperi cu abonament, dar stiu, e greu sa gandesti, greu….

  8. De ce as avea ceva cu Digi cand spun ca nu sunt certificati de Apple si vand telefoanele mai scump decat ceilalti operatori si resellerii Apple ? Trebuie sa am neaparat ceva cu ei ca sa spun adevarul ?
    V-ati invatat cu publicatiile din Romania care nu spun asta pentru ca au reclama de la operatori/magazine/whatever.

  9. Zaone , pe mine nu ma intereseaza daca iei vreun ban de la orange.
    Nu am scris asta niciodata.
    Nu e treaba mea, dar cred ca trebuie sa i pupati mainile ca turcii lu ZT.
    A mai calmat “granzii” la preturi.
    Cat despre low cost Digi , ai dreptate:
    am cinci abonamente low cost la Digi platesc 15€/ luna in loc de 40€/luna si am fix aceleasi servicii ca si ce ofera gorange la dublu si ceva.
    Cat despre X la liber la orange cand am intrebat eu , in decembrie , mi au spus ca doar prin martie la liber.
    Posibil sa se fi schimbat ceva de atunci.
    Oricum si 1081$ e mult pentru X, ce ss mai povestim de 1200€ cat o fi la orange.
    Cat despre cumparatul cu sbonament la orange , uite ca ma surprinzi cu gandirea ta clitemaestrica. Tu crezi ca eu ma voi mai intoarce vreodata la gunoierii de orange???, “dar stiu e greu sa gandesti, greu…”.

  10. Nu iau de la “bisnitarii” Romaniei , scuze, mai putin orange, parca asa erau unele titluri “Bisnitareala cu iPhone X”… sau ceva gen.
    Eu prefer sa mi le trimita fratele meu din SUA la preturile oricum mari ,la toate produsele apple ,dar infinit mai ieftine decat la BISNITARII mentionati mai sus.
    Cat despre gandirea …. nu pot sa ti traduc aici.??

  11. Adica daca eu pe Virgin (care foloseste reteaua EE) in UK, daca platesc £4 si am aceleasi beneficii ca la un abonament de £20 la EE, culmea, pe aceeasi retea, se cheama ca-s pe retea low-cost si ca-s sarman? Sau ca sunt “smart”?

  12. amfetamin esti tare tataie cu Digi ai facut testul in Jalatele si cu Vodafone in zona cu full semnal.
    Prietene Digi merge LTE beton unde circul eu.revenim la diridarii, nu te opreste nimeni sa dai 40€ / luna la barosani.
    Sunteti o seama de bazati pe aici, de imi dau lacrimile.

  13. Degeaba iti bati capul. Fie sunt platiti de Digi sa comenteze, fie incearca sa se convinga singuri ca lumea lor e cea perfecta. As merge pe prima varianta.

  14. Chestia cu SUA e relativa, cand aplici taxele si transportul, daca iei de la cineva necunoscut, diferenta nu e substantiala ca sa merite efortul. Daca elimini taxele si transportul, da, merita.

  15. Digi Mobil e altceva, la 4 euro ai multe minute intr-o retea cu acoperier slaba si internet de maxim 10/20 Mbps, vs restul care ofera de 10 ori mai mult. Dar sunt sigur ca stiai asta deja si comentezi aiurea.

  16. Eu te inteleg ca esti fan digi, dar la chestia cu viteza te minti singur. Diferentele sunt foarte mari intre Digi Mobil, Orange si Vodafone cand vine vorba despre vitezele de internet, iar de aici vine pretul mare. Eu te inteleg ca esti multumit de ceea ce iti ofera Digi si ma bucur pentru asta, dar la diferentele de viteza gresesti extrem de mult si poate ca stii asta.

  17. 99% din abonati vodafone, orange nu au nevoie de viteze superluminice …ajunge digi eftin pentru fcb, watsap, viber… 🙂 E pomana…

  18. Nu ma mint,am recunoscut si recunosc ca Vodafone,orange au viteza mai mare la internet mobil.La ce am eu nevoie este absolut suficient cum se misca LTE la DigiMobil.Imi deschide instant iDevice.ro?,de exemplu,asa ca sa dau 43€ / luna sa mi deschida tot instant NU merita,zau asa.
    Eu pentru un abonament platesc 36€/AN.
    PE UN AN PLATESC 36€ Zaone,hellooooo.

  19. Fiecare după necesității, dacă ai nevoie de viteza plătești ,dacă nu e alegerea fiecăruia ce /cum își gestionează serviciile .

  20. Ce vina am eu ca Digi nu are semnal unde are VDF? Am 3 prieteni foarte buni din copilărie care după ani de zile pe Orange și Vodafone s-au portat pe Digi ca uite ce ieftin e și câte ofera. După 2 ani de mariaj nereușit in care au fost multe momente de picat semnal și lipsa semnal plus net ca melcul s-au portat 2 dintre ei la Vodafone și unul pe Orange. Toți trei lucrează in cadrul armatei iar lipsa semnalului e o problema foarte mare la ei. Sa nu ai semnal la Dumbravita in 2017 care e lipit de Timișoara m-i se pare de neacceptat. Cel care s-a portat pe Orange a făcut un deal chiar foarte bun luând un S7 edge la superpret. Toți 3 nu mai vor sa audă veci pururi de Digi in viața lor. Eu vorbesc din prisma experiențelor lor și nu din auzite dar sunt convins ca sunt o grămada ca ei. Ca nu le pică bine sa recunoască,aia e alta discuție.

  21. Nevasta-mea are ab la Vodafone cu 12€/luna și are 14 gb net,nelimitat peste tot chiar și in roaming,Facebook,YouTube,whatsapp,google maps gratis(nu îți consuma din net,nici in străinătate). Plus 400 minute internaționale pe mobil. Ii ajunge pana peste cap și nu consider o avere 12€ pe luna.

  22. Foarte bine, ma bucur ca platesti putin si iti este de ajuns. Pentru foarte multa alta lume nu e suficient ce ofera Digi, asta e situatia, dar nu trebuie blamati, cum nici pe mine n-ar trebui sa ma blameze lumea cand spun ca Digi este low-cost cand asta e realitatea.
    Chiar si cand zbori cu avionul, e o diferenta liniile aeriene low-cost si standard/premium, si la telefoane e la fel, la fel e si la serviciile telecom.

  23. Sincer, nici nu are rost sa stau sa discut cu tine pe tema asta, serios. Orice as spune tu o tii pe a ta. Ramai tu in limitele tale si cand te mai bagi in discutii incearca sa faci o separatie intre diviziile unor companii. Iar daca nu poti, nu te baga, ca nu dai dovada de inteligenta.

  24. Ma “scuzați” ca nu ma ridic la nivelul dvs. de inteligenta….dar poate-mi explicați utilitatea acelui 4G de la Orange dacă nu-l folosiți și in “afacerea” dvs.? Asta ca sa măr Egee la separatiști diviziilor unor companii.Nu spuneti nimic de “imparțialitatea” dvs. legat de faptul ca faceți reclama,legal,la Orange.Si fără supărare cred ca au fost mulți cititori care au reclamat atitudinea dvs. fata de Digi( ironii,sarcasm,aroganta….).Imi cer scuze ca v-am rapit din timpul dvs.atat de prețios cu citirea umilului meu comentariu.Sper ca ați făcut acest lucru de pe un IPhone in rețeaua Orange 4G ( pe cartela,evident….la abonament e periculos cu costurile suplimentare la traficul de net).Sa aveți o seara plăcută.

  25. Oameni buni voi sunteti normali? Voi vreti sa foloseasca 4G acasa ca sa posteze articole? Cine foloseste 4G acasa cand ai fibra? Nu sunteti ok..

  26. E comparatie dintre Logan si BMW. N-o sa intelegi niciodata rostul unui BMW daca tu nu au nevoie de mai mult decat un Logan si daca esti multumit cu el, cu atat mai bine.