Samsung Galaxy S9: Specificatii Tehnice posibile ?

Samsung Galaxy S9 parea sa aiba astazi unele posibile specificatii tehnice prezentate de catre un partener al coreenilor, insa unele dintre ele sunt false.

Samsung Galaxy S9 Orange Specificatii Tehnice

Samsung Galaxy S9 parea sa aiba astazi specificatiile tehnice de catre un partener al companiei Samsung, informatiile despre telefon direct in aparand online chiar in cursula cestei zile. Conform acestui partener, nu mai putin de trei modele noi ale Samsung Galaxy S9 ar putea fi lansate, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru modelul Plus, dar informatia aceasta a fost confirmata initial de pozele de presa cu noul model de telefon.

Samsung Galaxy S9, conform zvonurilor de pana acum, ar putea avea un ecran Super AMOLED cu diagonala de 5.8 inch, asa cum am vazut in versiunea anterioara, insa e posibil sa aiba si 3D Touch integrat, desi aceasta e o functie a iPhone si brevetata ca marca, daca nu ma insel. Totusi includerea unui sistem de feedback tactil pentru Samsung Galaxy S9 nu este o surpriza chiar atat de mare, mai ales ca Apple ofera asa ceva de cativa ani si modelele anterioare ofereau oricum un feedback la atingere.

Samsung Galaxy S9 are anuntata de zvonuri camera dual Pixel de 12 megapixeli cu deschidere variabila f/1.5 – f/2.5 si procesorul Exynos 8910 cu 8 nuclee, acesta urmand a avea, probabil, 4 dintre ele tactate la 2.3 GHz si 4 la 1.7 GHz. Surprinzatoare este deschiderea prezentata de zvonuri pentru camera Samsung Galaxy S9, cea de f/2.4 fiind inferioara multor telefoane mobile de pe piata, dar probabil ca asta e o decizie a producatorului.

Samsung Galaxy S9: Specificatii Tehnice posibile ?

Samsung Galaxy S9 Plus pare sa fi aparut deasemenea intr-o varietate de zvonuri, iar fata de modelul standard el urmeaza sa aiba o diferenta in ceea ce priveste camera si diagonala ecranului, ea urmand a fi de 6.2 inch. Si pentru Samsung Galaxy S9 Plus este confirmata integrarea 3D Touch, dar probabil a fost un copy/paste pentru specificatii, in rest totul este identic, inclusiv culorile neagra, albastru coral si violet, care sunt confirmate.

Samsung Galaxy S9 are, separat de 3D Touch si acea deschidere variabila, confirmate exact specificatiile pe care le-am vazut in atat de multe leak-uri aparute in ultimele saptamani pe internet din divrse surse. Samsung Galaxy S9 Plus nu are confirmata camera duala, desi ea va fi cu siguranta implementata, in rest totul fiind exact ceea ce asteapta cam toti fanii Android de la compania coreeana pe data de 25 februarie.

Samsung Galaxy S9 dezvaluit in atat de multe zvonuri nu este ceva neobisnuit acelasi lucru intamplandu-se si cu alte modele de telefoane mobile, asa ca nu trebuie sa ne miram ca avem atat de multe informatii. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe data de 25 februarie la ora 19:00 de catre Samsung, lansarea urmand a avea loc pe 9, sau 16 martie, cel mai probabil in tari diferite.