Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Functia mea Favorita Confirmata

Samsung Galaxy S9 are in mod exclusiv confirmata in imagini functia mea favorita oferita de catre compania Samsung, ea aducand o experienta complet noua pentru multi clienti.

36

Samsung Galaxy S9 Functia Confirmata

Samsung Galaxy S9 are astazi confirmata in imagini functia mea favorita, ea fiind anuntata inca din cursul anului trecut, insa astazi avem ocazia de a vedea si in imagini ceea ce urmeaza sa fie oferit de catre coreeni. Vorbesc desigur despre noul DeX Pad pe care Samsung Galaxy S9 il va avea pentru a permite transformarea intr-un calculator, acest accesoriu fiind oferit initial impreuna cu Samsung Galaxy S8, insa iata ca el nu va fi dat uitarii.

Samsung Galaxy S9 are prin DeX Pad un accesoriu care permite conectarea telefonului la calculator pentru a oferi functii similare cu cele pe care utilizatorii le primesc de la un laptop in viata de zi cu zi. Samsung Galaxy S9 emuleaza prin Android o tema special gandita pentru a semana cat se poate de bine cu cea a Windows, de exemplu, oferind o interfata similara, dar functionalitatea este limitata la cea oferita de catre sistemul de operare Android.

Samsung Galaxy S9 Dex Pad 2018 1

Samsung Galaxy S9 permite prin DeX folosirea oricaror aplicatii Android pe monitoare pentru calculatoare, permite navigarea pe internet, jucarea de jocuri, folosirea aplicatiilor office si multe, multe altele. Acest accesoriu este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai bune idei pentru smartphone, puse in practica asa cum trebuie, iar Samsung Galaxy S9 o va avea in continuare, dar daca Apple ar implementa-o, atunci am vedea-o oriunde.

Samsung Galaxy S9 – DeX Pad este confirmat in primele imagini

Samsung Galaxy S9 va putea folosi tastaturi si chiar aproape orice fel de mouse dupa conetarea la DeX Pad, acestea putand fi deasemenea conectate la acest accesoriu pentrua permite controlarea ca un calculator. Aceasta functionalitate le permite utilizatorilor Samsung Galaxy S9, sau a altor modele mai vechi, sa elimine necesitatea folosirii unui calculator daca nu au nevoie de unul pentru mai mult decat navigare pe internet si editare „usoara” de documente.

Samsung Galaxy S9 Dex Pad 2018

Samsung Galaxy S9 va avea o multitudine de alte accesorii disponibile pentru utilizatori, compania coreeana oferind actualizari pentru cam toate accesoriile pe care le vindea anul trecut pentru telefoanele sale. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba actualizari minore pentru design, insa ele vor fi suficiente pentru ca noile carcase sa necesite schimbari, cele vechi nemaifiind compatibile, iar asa coreenii castiga mai multi bani cu vanzarea acestor produse.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment care va incepe pe data de 25 februarie, la ora 19:00, in Barcelona, inaintea Mobile World Congress 2018. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie oferit pentru precomanda incepand cu data de 2 martie, in timp ce lansarea ar trebui sa aiba loc pe 9, sau 16 martie, ori in ambele date, dar in tari diferite.