Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Functia mea Favorita Confirmata

Samsung Galaxy S9 are in mod exclusiv confirmata in imagini functia mea favorita oferita de catre compania Samsung, ea aducand o experienta complet noua pentru multi clienti.

Samsung Galaxy S9 Functia Confirmata

Samsung Galaxy S9 are astazi confirmata in imagini functia mea favorita, ea fiind anuntata inca din cursul anului trecut, insa astazi avem ocazia de a vedea si in imagini ceea ce urmeaza sa fie oferit de catre coreeni. Vorbesc desigur despre noul DeX Pad pe care Samsung Galaxy S9 il va avea pentru a permite transformarea intr-un calculator, acest accesoriu fiind oferit initial impreuna cu Samsung Galaxy S8, insa iata ca el nu va fi dat uitarii.

Samsung Galaxy S9 are prin DeX Pad un accesoriu care permite conectarea telefonului la calculator pentru a oferi functii similare cu cele pe care utilizatorii le primesc de la un laptop in viata de zi cu zi. Samsung Galaxy S9 emuleaza prin Android o tema special gandita pentru a semana cat se poate de bine cu cea a Windows, de exemplu, oferind o interfata similara, dar functionalitatea este limitata la cea oferita de catre sistemul de operare Android.

Samsung Galaxy S9 Dex Pad 2018 1

Samsung Galaxy S9 permite prin DeX folosirea oricaror aplicatii Android pe monitoare pentru calculatoare, permite navigarea pe internet, jucarea de jocuri, folosirea aplicatiilor office si multe, multe altele. Acest accesoriu este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai bune idei pentru smartphone, puse in practica asa cum trebuie, iar Samsung Galaxy S9 o va avea in continuare, dar daca Apple ar implementa-o, atunci am vedea-o oriunde.

Samsung Galaxy S9 – DeX Pad este confirmat in primele imagini

Samsung Galaxy S9 va putea folosi tastaturi si chiar aproape orice fel de mouse dupa conetarea la DeX Pad, acestea putand fi deasemenea conectate la acest accesoriu pentrua permite controlarea ca un calculator. Aceasta functionalitate le permite utilizatorilor Samsung Galaxy S9, sau a altor modele mai vechi, sa elimine necesitatea folosirii unui calculator daca nu au nevoie de unul pentru mai mult decat navigare pe internet si editare “usoara” de documente.

Samsung Galaxy S9 Dex Pad 2018

Samsung Galaxy S9 va avea o multitudine de alte accesorii disponibile pentru utilizatori, compania coreeana oferind actualizari pentru cam toate accesoriile pe care le vindea anul trecut pentru telefoanele sale. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba actualizari minore pentru design, insa ele vor fi suficiente pentru ca noile carcase sa necesite schimbari, cele vechi nemaifiind compatibile, iar asa coreenii castiga mai multi bani cu vanzarea acestor produse.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment care va incepe pe data de 25 februarie, la ora 19:00, in Barcelona, inaintea Mobile World Congress 2018. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie oferit pentru precomanda incepand cu data de 2 martie, in timp ce lansarea ar trebui sa aiba loc pe 9, sau 16 martie, ori in ambele date, dar in tari diferite.

36 COMENTARII

  1. Iti place samsung dex pana incerci huawei mate 10 pro ce printr-un cablu doar ai asa ceva plus telefonul ce devine un mare trackpad pt interfata

    Samsung a ramas in urma peste tot

  2. De ce doar editare usoara de documente si navigare pe internet ? Android-ul si aplicatiile pt el ofera mult mai multe functii , in nici un caz mai putine decat iOS.
    De ce nu ai putea face si editare foto, audio, video , control device-uri smart si multe, multe altele. Processorul , la 8300 puncte in geekbench , ofera destula putere de procesare pt a indeplinii orice functie a sistemului de operare si a aplicatiilor existente.

  3. Pune un link sa vedem parerea altora care au incercat , ca a ta chiar nu conteaza . Si deocamdata cred ca nimeni nu a incercat noul Dex.

  4. Nu trebuie neaparat samsung dex pentru a face din s8 sau note8 un desktop, merge si cu un cablu usb c hdmi, si mult va mai certati, vreau sa vad si eu aici pareri de la utilizatori care sa fie din experienta nu din ce cititi voi pe net si din ce preferati voi sa credeti ca e mai bun

  5. Diferenta este ca mate 10 pro poate fi folosit in continuare pentru apeluri ,internet, youtube sau chiar jocuri in timp ce altcineva editeaza documente sau se joaca pe functia dex. Asta datorita celor 6GB ram si procesorului neural(sau cum ii zice). Inteleg ca s9 vine doar cu 4 GB? Avantajul Dex-ului samsung este ventilatorul care il tine la temperatura optima. Pe de alta parte este foarte greu sa incalzesti cat de cat un Mate 10 pro. Nu stiu ce i-au facut chinezii dar este primul telefon care nu se incalzeste in jocuri cu cerinte mari de resurse

  6. Trebuie optimizate foarte multe aplicatii. Daca nu sunt mai multi care sa adopte ideea, programatorii nu vor fi motivati sa produca aplicatii dedicate pentru dex

  7. eu sincer nu vad utilitatea acestui dex. din cate stiu o mare parte din cei care il detin nu il folosesc, se cam pune praful pe el. Daca vrei android pe PC pui RemixOs si aia e.

  8. Stau și ma gândesc cine are acasă un monitor,o tastatura și mouse și nu are unitate? Dacă tot ai acasă un desktop performant,la ce-ți mai trebuie dex?

  9. Ce trackpad iti trebuie daca practic lucrezi pe telefon si faci mirroring pe un televizor (ceea ce iPhone nu poate ) . Nu ai nevoie de nici un cablu , o faci wireless. Nu ai inteles ce a spus alin , ca de obicei.

  10. lasa wireless, pt ca, daca nu stiai, pt ca se vede ca nu folosesti..cand faci mirroring ai DELAY…cauta in dex ce inseamna…ceea ce prin cablu cum ai la huawei nu ai..

  11. Telefoanele Samsung se strică repede.Am avut ieu cîteva. Firma Samsung s-a înhaitat cu chinezii. Cumpără piese din china.

  12. Nu sunt frumoase celor,sunt urâte indiferent din ce unghi le-ai privi.Husa aia cu cocoașă face parte din aceeași categorie și consider că reprezintă o rușine pentru Apple.

  13. nu imi spune ca nu ai PC in secolul 21…. chiar trebuie sa iti cumperi PC… pana si celor batrani le-au luat cei mici un pc/laptop.