iPhone cu Always On Display, Cum il Activezi

iPhone X poate permite folosirea unui sistem similar Always On Display, compania Apple oferind aceasta posibilitate prin acceptarea unei aplicatii din AppStore.

iPhone Always On Display

Incepand de anul acesta compania Apple a implementat un ecran OLED in iPhone X, schimbarea fiind una foarte importanta, dar si cu foarte multe implicatii pentru utilizatori. Printre ele nu s-a numarat si activarea unui sistem always on display, asa cum exista in telefoanele Android, insa asta nu inseamna ca nu putem avea ceva similar in iPhone X.

Mai jos aveti un clip video care explica o modalitate foarte simpla de a activa un sistem similar unui Always On Display pentru iPhone X, totul cu ajutorul unei aplicatii din AppStore. Vorbim si despre profitarea de un truc si o functionalitate a iPhone pe care, probabil, nimeni nu s-ar fi gandit sa o foloseasca in acest mod pana in prezent.

Sistemul nu este un Always On Display 100% adevarat, insa nu va consuma energie prea multa din baterie in timpul folosirii, iar asta multumita modului in care sunt facute ecranele OLED. Aplicatia pe care trebuie sa o descarcati din AppStore este aceasta, insa va puteti folosi de acest truc exclusiv pe iPhone X, nu si pe alte modele ale telefoanelor Apple.