Huawei P20 Plus: Clona iPhone X cu o Camera Tripla Ciudata

Huawei P20 Plus va fi o clona a iPhone X, conform primelor imagini cu design-ul telefonului, acesta urmand a avea si o camera tripla cu design ciudat.

Huawei P20 Plus Clona iPhone X Camera Tripla

Huawei P20 Plus apare astazi intr-un prim clip video de prezentare realizat in baza unor schite preluate cel mai probabil de la parteneri ai companiei chinezesti in saptamanile trecute. Imaginile ne confirma faptul, ca exact precum Huawei P20 Lite, Huawei P20 Plus va fi o clona a iPhone X, design-ul celor doua modele de telefoane chinezesti fiind aproape identic.

Huawei P20 Plus va copia de la iPhone X decupajul ecranului, iar asta in mod stupid, pentru ca in partea de jos va exista o magine, care putea fi mai bine aplicata deasupra pentru a nu exista un decupaj. Avand in vedere ca in carcasa Huawei P20 Plus nu se vede un cititor de amprente, presupun ca va avea unul integrat in ecran si de aici vine marginea aia inferioara.

Huawei P20 Plus: clona iPhone X cu o camera tripla ciudata

Huawei P20 Plus va copia design-ul camerei iPhone X, iar asta pentru ca mai mult nu poti cere de la chienzi, dar camera va fi tripla, nu duala, o alta camera fiind montata sub primele doua. Vorbim despre doua elemente separate, ceva ce arata ciudat pentru ca incepi sa te intrebi de ce Huawei P20 Plus nu a avut toate camerele montate intr-un singur element, pentru a arata si mai bine.

Huawei P20 Plus este, in rest, un telefon elegant, trebuie sa recunoastem asta, dar asa bine ar fi fost daca producatorii n-ar mai copia de la Apple cand nu au idei bune. Huawei P20 Plus face parte din urmatoarea linie de smartphone-uri premium pe care compania Huawei vrea sa le lanseze pe piata, el urmand a fi prezentat in luna martie, dupa ce Samsung Galaxy S9 va fi lansat.